Snålskjuts


Sött huh? Gamla bilder på mig och syster:)

For till Sportsclub på gympan, helt chill i både bussen och omklädningsrummet. Pojkarna kom med oss och boda, fast de var nog ganska kleen hela högen.. Hade stegring igår men tryckte i mej en burana på morgonen och skrev prov i skolan endå. Nu ska jag sova och kanske öva på tyska lyx för de andra som inte har prov på två veckor!


Ny header tryck f5
Tyckte den gamla började bli gammal. Kika annars in på min lillasysters blogg! ↑Klicka på bilden ;)


Iira


Bild från i somras .

Har feber, igen. Jag som aldrig brukar vara sjuk. Fryser och svettas om vartannat, har huvudvärk, ont i halsen och svårt att andas. Det sista behöver inte ens bero på förkylningen. Jaja, ska försöka läsa på prov och se efter om jag orkar dra mej iväg till skolan imorgon.


Pro-markersbara för att jag orkar.


SmåtomtarSkoldagen har varit tråkig som bara vaad, enda positiva är att jag fick ut rella och engelska provet, godkända båda två hehe! Hann dessutom inte ens platta håret i morse (i-landsproblem jag vet!) och så spelade vi 2-2 mot 8B på matrasten i innebandy. Haha jag suger verkligen på det.. Nu blir det att läsa på tyska och kemi, hade ju lyckats lämna böckerna i skåpet över helgen..


every second is a lifetimeHar varit med Carro, chillat och bara talat. :) Smakprovat allt som fanns på mässan, två varv haha. Dessutom snöar det HELL YEAH.


Skriba


Bild från typ förra året.

Igår var jag med Carro, Jojjo, Kim, Acke och Nilas, skåda på nån film och var till holiba. Var till kyrkan nu också på morgonen plus att jag cyklade iväg till julmässan i Botniahallen och tittade lite. Ska läsa på prov och städa upp i källaren nu, träffar kanske någon på kvällen, men just nu blir det hemmakväll!


Krossa alla fönsterSkulle ha farit på bio med Carro och Jojjo idag menjaa, blev inte riktigt så. Igår var riktigt snajs med Carro, Jojjo, Rebe, Kim, Acke, Romar, Emil och Nilas. Far väl ut med nåt folk idag också, fårse.


Good life

268555_234591509885547_154885131189519_1066029_4029984_n_large
Allti♥

Skulle ha farit till knowhow mässan med Jojjo och samlat gratisgodis, men håksa ju förstås att jag har fysio idag. Har alltså varit till HVC och jaa, knät verkar bli lite bättre, äntligen! Tycker denhär veckan har gått fruktansvärt långsamt, tror jag vet varför tillochmed..! Fredag imorgon som tur, ska fara till Replot kyrka (har de någonting som ens liknar en kyrka i Replot?!) tre första timmarna sen ska vi pynta klassen + bildkonst. Chill dag imrn!


Turn on the lights


we♥it

Var med i någonslags mattetävling på matte, engelska fick vi springa till musikdatasalen utan skor i ösregnet och på gympan dansade vi afrodans. Helt okej dag. Ska fara med papapappa till butiks nu och sedan blirde att läsa på bige.


Smoke weed everydayHar pararbete på engelska i musikdatasalen ft Carro aka Lars. awesome. Särskilt när man får forska om sådana↑

Förlåt♥Det har aldrig varit min mening att såra dej</3 Förlåt om det känns så. Du vet vem du är.


Happiness

Är fortfarande litet förkyld så blev en hemmadag idag! Skulle annars ha velat fara på julöppningen med det blev inte av.. Och istället för att öva på rella har jag suttit och ritat på denna då. Suck, just typiskt.


Johanta å Stanton klottrade i hörnet:(


Yesterday


Har inga bilder.........

For ingenstans igår heller, utan Jojjo, Stanton och Emel kom till mej istället! Såg på Hulken från sub och pratade, aj min mage.. Var iallafall himla lyckad kväll. Skulle annars ha farit på zumba idag med fotis men mitt knä säger ifrån ganska hårt. Lillasyster och pappa har farit med Vaski till Ruka för två dagar sedan och herregud vad jag skulle vilja vara där.. Kan inte träna, inte gå i trappor eller längre än femtio meter, det är värre än före operationen. LYCKAT


You are not my problemBlev lite ändrade planer för mej eftersom Carro har krupit iväg till Kronoby och Niko for på kalas.. Far kanske till Acke med Jojjo, men tilsdess blir det att äta riskakor och läsa på rella! Hopppas ni andra har än bättre lördagkväll.


Little apple in the tree..


f5.6 1/60 ISO1100 & f5.6 1/100 ISO400


ΞΞΞ

Ibland när jag stänger mina ögon och låter tankarna rymma
precis när solen kysser horisonten, och det börjar skymma.
Då ser jag ditt ansikte framför mig, precis som det var
innan jag visste vad kärlek kräver och vad den tar.

Ibland när jag stänger mina ögon och öppnar mitt sinne
precis när dina hårda ord och handlingar nuddar mitt minne.
Då kan jag höra hur snöflingor faller utanför min syn
jag kan höra hur de träffar marken och singlar fram ur skyn.


Du vet vem du är.

Tumblr_ln04r7wsrw1qg4wb2o1_500_large


And after all these years..


Awesome bild, JO TACK JAGVET.

Mamma kom hem med detta↑ från butiken, dagen ljusnade genast hehe. Orkar inte dra mig iväg på filmkväll, kan väl delvis bero på att jag har feber igen, hallelujah! Ska ta det lugnt och vila idag så får vi se vad som händer imorgon.


Every single day I find it hard to sayLyckades dra på mig min andra förkylning denna höst, jag som aldrig brukar vara sjuk.. Nåja, tänker nu ta det lugnt nu så jag orkar till skolan imorgon tänker inte missa någon mer bildkonst sådeså! Plus att vi smider ondskefulla planer med Jojjo, mohaha.


WE♥IT

Tumblr_lpfl2zetts1qgroito1_500_large
Forlot för alla weheartit bilder.

Hade mktest på gy, kunde bara göra mag och armmuskler, medeltal 10 yay! Imorgon engelska prov, fredag filmkväll. Fårse om jag far på den, kommer vara helt fullt med alla vasabor ehe. Hörs senare, engelskaboken kallar.


Underground

1009274128f704b224_large

Lillasyster förlorade mot kvevlax i skolinnebandy, aaah denna skam!! Och nu när jag äntligen skrivit hissaprovet är det dags att börja öva på engelska, yes♥


≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

320129_275105502515291_100000475317984_1211666_4488261_n_large


L.I.F.E

60d09ed1a95ec032c71cb5a40ad1fa1a_large

Ska läsa på hissa nu, klockan sju till simhallen.


I don't ever want to grow upHar varit och firat farsdag med fammo å faffa, känner mej ganska så fejt joo.. Släpade in spegeln från mammas förra jobb till mitt rum herregud vad den väger!! Snart anländer väl Lars också, har lekt litet med kameran, onödigt med så himla mycket inställningar på en kamera!


Awesome


Mammas favoritbild! Oredigerad dock, lekte lite med inställningar på kameran..

Vart jätteroligt igår, gör om det ikväll! Foton kommer kanske.


Show yourself


haha nostalgi<3

Har gjort galopphopp i bassängen med mamma och snart anländer väl Carolina/Lars/Carrö hit också, snajs!


Vita lamm


Foto från Bergö.

Igår var jag med Larshin, Samu, Alex å Nilas en stund, for sedan till mig och zumba, haha! Ska till simhallen nu eftersom det är detenda mitt knä i princip klarar av att göra, sedan kommer det fint folk till oss på kvällen. Cya


Lalala


HAHAH hur gamal bild??!!

Ska ut med Lars ↑ och nå andra smebabor nuu! ses vel kanskee

Everyday


Keep smilingDrar mej iväg mot simhallen nu, later!


Efterblivet


Inte världens vackraste bilder, men efterfrågan var stor! Frågan är vart alla andra bilder tagit vägen?

Förstår inte hur lärarna i denhär skolan står ut med vår klass, jag skulle då aldrig göra det haha! Detdär blåa jag lagade i mitt hår (som alla btw tycker är grönt?!) har inte gått ur ännu, vet inte hur många gånger jag tvättat det redan. Menjo, moddeprov imorgon, grammatik är det onödigaste jag kan komma på.


Svenskadagen

Var

Var till Kannastos med dessa sötisar igår, såg en äcklig film vid namn Wrong Turn 4 och busellergodisade lite runtomkring i Smedsby, nnnajs! Har just varit på zumba och shejkat heh. Men seriöst, mitt knä är helt förstört. Ska ringa kirurgdoktorläkaren nu någongång snart, skulle ju ha varit bra för två veckor sedan..


SaturdayHar varit hemma hela dagen, släktmiddag när mommo fyller år. Har dessutom upptäckt mitt urgamla freestyle spel, bossit! Jaja, ska börja laga mig till Jojjos 'saftkalas' nu, fest hos Kannastos!


Grattis sötnöt!Idag blir denna snygging fjortis, grattis golle!<3


Avslutning

Var ju svenskadagen idag, fammo kom och tala för hela skolan piinsamt! Menjo har just varit på komus avslutning och fick en till helt onödig medalj till min samling hehe. Imorgon far jag troligtvis till Carro och fixar med lite grejer till Jojjo som blir fjortis! Nu läxor.
 
Bild från i somras på den nya Lövö-bron(:


Saknar dej redan


Gammal och oredigerad.

Lite roligt på hissan då Lars dampar över alla läxor och prov hehe. Släpp ut det bara! Var till HVC efter skolan, sedan kom Carro till mej och vi fixade lite grejer till Jojjos födelsedag, hihi! Ska öva tills moddeprovet lite nu, om jag orkar.


No drivin' , no sleepin'


†††


→ Stan


Ska dra mig iväg till stan med mannen på bilden, hehe.


Till CAROLINASådär lars, nöjd?


SilverMin favoritbild med Johanna(: