Glad vappen fags!

Far till Knaperöjjin med mina vänner, fösök överlev!

Bästa tältasi!

På lördan kom Emel och Jonne och hämtade mej och Carro till Karperö. Urnajs kväll vid Carpella och sedan håksa jag att jag sku tälta där med Liv, Andrea, Jonne, Simon, Emel och Benjamin. Satte upp tälten inomhus i något byggnadsprojekt vid stranden, varmt iaf! Gick och sov klockan 7 på morgonen och sov till halv 9 ungefär:) Sedan chillade vi hela dagen på stranden, en massa folk kom dit och så for vi till stan! Idag blir det väl att åka till Karperö igen när Anton kommer och hämtas, syns!

Everybody say eee

Klicka här, varsågod.

hope the second hand will catch us, like it always does.

'
.
Acke och Jonne kom och hämtade mig sjutiden igår kväll och så for vi till Karperö. Var där med Alex, Fille, Nico, Osci, Acke, Jonne, Batchin, Simon och Emel, tror he va alla. Grattis annars till Nico som får korte först vid sexton och ett halvt års ålder!;) Kom hem halvtolv tiden och har fått många samtal från Replot under natten. Nu ska jag ut och göra någonting vettigt, hoppas ni andra sover ennu !

until the day I die

Tumblr_m0qf37xp0i1qg9kfqo1_500_large
Tumblr_lg6xkwbhdn1qzrrqmo1_500_large

hej.

Jonne å Carro kom hit halv sex tidin igår, sen anlände fåklar från kvevlax aka Simon, Joko å Wille. For ut en stund i sommarvädre på kvällen och träffade en massa andra människor. Idag blir det provläsning och osocialitet som gäller, haha önska mej lycka till !

Because fuck you, that's why.


inte

Matchen mot GBK som vi spelade igår slutade 1-1, vi skulle nog ha vunnit om det inte varit för deras säkämål i slutet. Sen har jag varit på distrikts'läger' med distriktslaget i Botniahallen idag. Ganska kul men sjukt varmt och man hade solen i ansiktet hela tiden, hoppas man fått nån bränna nudå höh. Ska ut med mina vänner ikväll, imorgon blir det provläsning och i helgen får vi se. Ha en bra dag !

until the day I die

favorit.

Har all världens träningsverk i låren, lite intressant att gå upp och nerför trapporna idag heh. Ska på match mot GBK nu på kvällen dessutom, ska sehur dethär går.

..oooch de e pra

Skrev rellaprovet idag som faktiskt gick helt okej, bara att börja läsa på nästa nudå! Kom just hem från fotisträningarna också, nästan 20 +grader därute, helt okej. Ska kanske fara ut med nåt folk ikväll, venne riktigt om jag orkar ens. Annars blir det att försöka klura mig igenom GTA hehe. Ha en bra kvel!

Myki rubrik

Har spelat Pokémon Platinum, klottat lite med mina bortglömda oljefärger, laddat ner GTA och sprungit till Karperö och tillbaka idag! Mycket provläsning jappjapp. Är helt slut efter springase när jag inte har varit på en ordentlig lenkki på nästan ett halvår, så tänker ställa mig i duschen och sedan gå och lägga mig, godnatt!

and now, you're going to die.

Kom hem med dethär från mässan↑

Sov till 10 idag, har läst på prov, dammsugit, cyklat till mässan och träffat Carro på vägen hem så for till henne en stund och åt. Skulle ha varit träning med b-juniorerna idag men måste läsa på rella och tänkte dessutom testa dom sjukt dyra skorna på bilden, hoppas dom är värt priset!

Söndag.

For till Ackes en stund på kvällen med Kim, Robin och Carro. Spelade blodpeng, GTA och chillade. Sku måsta läsa på dehe rellaprovet nu. Sen blir det bara chillas och kanske ut på lenkki senare ikväll. Ha en bra söndag!

Himos och Tärnaby.


only dead fish follow the stream.

all around me are familiar faces, worn out places, worn out faces. Bright and early for their daily races, going nowhere, going nowhere. Their tears are filling up their glasses, no expression, no expression. Hide my head I wanna drown my sorrow, no tomorrow, no tomorrow. And I find it kinda' funny, I find it kinda' sad. The dreams in which I’m dying are the best I’ve ever had. I find it hard to tell you, I find it hard to take. When people run in circles it’s a very very mad world.

You can pick up the ashes, I want nothing no I don't want anything that reminds me of you anymore.

'
.
.
.
Helt kul skoldag, särskilt på bildkonsten sista timmarna! Ska på träning nu om en halvtimme ungefär och sedan får vi väl se vad jag hittar på. Skönt med helg nu, hade bra!

Sing along to my stereo.

Efter skolan kom Acke och Kim ti mig, for ti grillin och sen via smarket till mig. Sen kom Carro också, vi spelade blodpeng och såg på TV. Har hunnit börja öva lite till rellaprovet också, nästan 40 sidor har vi att läsa, rikti najs! Ska gå i duschen nu, nati.

Kissemisse


» skola

Klicka här .

kommer int på nån rubrik.

Atte och Keko dansar zumba, naturbegåvningar!
Efter skolan kom Jojjo och Acke till mej, vi spelade PS och chillade. Senare kom Atte, Keko och Danne hit, spelade blodpeng och dansade zumba. Rikti najs kväll, ska väl börja läsa på rellaprovet nu snart också. Gonatt i förveeg.

Gamla bilder.


Sun of a gun.

Fick hem konfirmationsklänningen idag från nelly, hemsk bild men kanski int e jär nå. Efter skolan kom Carro, Jonas, Wille och Simon till mig och böka i källaren, dansade zumba hrm och roade oss (läs; Simon smätta omkring sig) med Carros bälte. De for just hem och jag ska gå och sov tidigt ikv, gonatt(:

.trams alväj ås rä ud rort uD

bild från i somrast.

Satt i allro på datorn när Emel kom till mej före träningarna, vi spelade SSX och chillade en stund. Slängde ut honom och for på träning klockon fem och ska väl söka mig i duschen snart. Hittade btw en ny favoritlåt klicka här, passar nog rikti bra he. Ska skåda ett till avsnitt av NCIS nu och äta nåt jesh.

blablingbing

For till kyrkon på morgonen, smått spårat på lektionen senare, fattar inte hur prästen stod ut med oss. Jag och Alex hade något slags klottkrig medan Carro och Emma var allmänt högljudda och resultatet ser ni i Carros hår på bildin. Har städat rummet och ska på kaaffe ti famos kanske senare. hejtå.

There's a place in my head that repeats what you said, that repeats what you said that day.

'
'
'
.
har bildbrist .

Sextidin for jag, Carro å Jojjo ti Ackes i Jungsund och senare anlände Anton, Basse, Simon, Joko, Wille och en massa andra. Jättekul kväll, kom hem halv ett tiden och gick nog och sov direkt. Så nu är jag uppe igen, klockan är tolv minuter över åtta och jag ska far på skribalektioner, va ji nu betär en he..

hejtå

Ska väl böri far ti Ackes snart, braaa.

fredagen den 13:de

Fittig skoldag, kalla träningar och allmänt jobbig dag, men skönt att ha hela huset för sig själv iallafall! Ska planera helgen och typ meditera eller nåt, är så j*vla irriterad på allt just nu. hade.

haha sött?

hihi jag å faffa♥

feel the rain on your skin, no one else can feel it for you.

'

Sail.

Skrev Bige-provet idag, gick helt okej faktiskt. Fick kika på moddeprovet som gick ganska bra det också. Vart inga träningar igår, Emel kom och våldgästade mig på kvällen dessutom! Imorgon är det fredag och slut med skola för denhär veckan, kan behövas!! hade

hihi. hur känns de?<3

Tumblr_lh6hhjtr8d1qzado8o1_400_largeBazooka_largeTumblr_liol4kjcnc1qb2q89o1_400_large_large

Omoget.

Har varit till HVC idag på morgonen efter medicin till mina svullna ögon, sedan har jag legat i sängen mest. Sovit, kollat The Hills och varit allmänt död. Av många orsaker. Ska försöka få mig iskick nu och trycka av datorn så att jag kan vara ute nåt i helgen, ha en bra onsdag!

Sara goes nyttig.

» öva på geografin.

gå å gräv ner dej.

JAG ÄR SÅ TRÖÖÖÖTTTT på dej mest. mee pois.

Vilken?


I hope these words will make you cry.


Sluta jag bryr mig inte.For till karn på bild en stund på dagen och har varit på bio med nå folk också. Såg på American Pie the reunion, ganska bra faktiskt! Idag blir det först kyrka med Jojjo och Basse och sedan får vi se vad vi hittar på.


Fina hårs som jåå!Var ut till Jojjos igår och runtom i Smedsby med en hel hög folk, sedan kom Stanton, Jonne, Basse, Robin, Carro och Jojjo till mej och såva, kan säga att det inte blev så mycket sovas! Sedan har jag varit ut till Knaperöjjin, Jungsund och abc med en massa folk. Nu har jag kallt som fåkel och är trött som bara vaa så konat.


halåååååååååååååååååååååååååååj

sved e söööt <33
å bossi
å bra
å bäst
å snäll
å snygg
å sexi ;)))
å boss
jööööh

jaha japp hååååj

instagram för android!

Heter sarasofiab @ Instagram.

ja ji dom i hovo.

Har suttit hos Jojjo nästan hela igårkvällen med en hel hög med människor som inte finns på bild, sett på en jätteäcklig film och tagit mig hem tvåtiden på natten. Sovit har jag inte gjort så mycket och mina 'omegle'ägg ha gått åt redan. Ska väl ut med nå mänskor ikväll också, ha en glad påsk!:)

We've never been so many, and we've never been so alone.

'

Hejdå.

Tumblr_lhb2vereqg1qbyk3yo1_400_large
Tumblr_ljm9472l3a1qffvi3o1_500_large_large

jk

Venne om jag är ute för tidigt, men har redan börjat titta lite på konfirmationsklänningar, och gooosh vad dihe två var fina! ↑↑↑ Nåja, hade nu MKtest på gympan, 10 i allt så helt nöjd ärjag väl ^^ Ska på träningar nu senare också, min kondition är helt dålig så kanske borde fara ut och springa med.. btw krya Kohanna som är sjuk♥

Du ger mig superkrafter.

Skoldagen var väl ganska kul, skrev moddeprovet som gick superbra (vilket antagligen betyder att jag fick underkänt). Har dessutom bakat en rinnig kladdkako, gjort Carro till en fåkel, fjollat oss och varit på vernissage till lågstadiet! Nu ska ja på kääf me farmorr och farrfarr och resten av slekten. Och städa. Igen.

tänk inte.


Set the world on fire.

tröjon ja köpade.

Fick vet att vi är lediga på fredag, jesh! Efter som vanligt här hej. For på träning efter skolan vann nån vår wannabe apuvalmentaja var och skåda på våra träningar, tror inte han var så nöjd med oss heh. Ska väl öva på moddeprov nu, fattar inte så mycket menmen.. hade!

För mitt hopp är en skadeskjuten kråka, och jag är ett springande barn.

'

April 1, 2012

haha

Var ut med en massa folk igår, ti fladan och abc och tillsist till mig när vi fick kallt heh. Ganska kul nog, Emil och Basse höll mig uppe halva natten med sitt ringas, tack! For sedan till kyrkan på morgonen och på nå lektioner och en sväng till stan med mamma efter en tröjo. jepp. Idag ska jag städa, sir ut som ett bombnedslag i källaren när mina fåklar ha flugi omkring...