Veckans projekt! wipväldigt mycket inte färdig, spenderat över fyra timmar på att komma såhär kort redan!

Varför känner jag mig träffad?


pffft haha

 
 
Var och hälsade på Emil igår som var sjuk. Hämta memej lite läxor va snel jae:):):) Kände mej jätteförkyld hela dagen och när jag kom hem hade jag stegring oh hallelujah. Skippade träningarna och skannade istället in en teckning till datorn så håller på att färglägga den nu heh. blog ya later!

Lazy sunday

Har bara chillat, sett på film och ritat idag, perfekt.

gooodmorning vietnam

 
Vaknade som vanligt alldeles för tidigt, lyckades somna om men blev väckt igen tolvtiden av Carro som telefonerade mej. For körandes med henne runt halva Korsholm, sedan joinade jag Andrea, Wille, Romar, Emil, Osci, Jeppe och Nico en stund innan jag blev hemskjutsad, hade riktigt kul! Nu har jag sett mr.Beans semester, Iron Man 2 för hur månte gångin ? och ska väl böri gå och sova. Måste snart damma av kameran också då det bara kommer (ovan) liknande bilder hela tiden XD gonatt

monica hufnfufn

 
Var fortfarande påväg till Åminne klockan sex men ändrade mig och for till Kvevlax istället med Wille, Simon, Joko, Svenne ånain, had rikti kul där å:) kom hem för en stund sen och ska väl böri ga ligg, sovsött !

I miss our little talks.

bilder från min instagram.
 
Hann ennu fara med Carro till prisma och köpa godis igår haha! Idag har jag min första mopoteorilektion efter skolan, gälit. 

AAAWYEAAAAH

 

shalom

 
 
Hade skolfotografering igår och det var allt annat än roligt. Efter skolan kom Jojjo till mej och åt jevlit starka nudlar, senare kom Acke också. Gick runt, köpte glass och for till Jojjo. Idag har jag haft bildkonst, aje enda ljuspunkten på dagen! Kom just hem från träning också, känner att jag håller på att bli sjuk och är grymt grinig haha!! så si ett

taambs ap

 
Trodde det skulle bli en stilla kväll av betraktelser för mig, men for nog endå ut till Karperö mot kvällen med all ja känder haha. Kom hem rather tidigt eftersom jag iallafall ska försöka vara lite piggare dethär skolåret. Bilden är btw från i somrast då jag råka kasta en crocs i sjön och fick fiska efter den med en åra och ett stycke arm, haha nöjd cheyy. Åt just upp andra halvan av min kebabrulla (fetto härhej) och tänker ga ligg. shalom

Sunday bloody sunday

 
Var igår till Karperö med en massa folk, hade helt kul nog. Idag ska jag ta det lugnt, har ganska lejdon så har sett tre filmer idag och fler lär det bli.

How does it feel to be like you?

'
.
 
 

You sun of a gun.

 
For iväg nu på morgonen till Ylivieska på match, gick inte så bra och har dubbmärken lite här och där. Ska ut med någå folk nu snart, troligen. 

and if that mockingbird don't sing

 
Igår var jag på träning och det var varmt. Ska till Brändö idag och titta lite. :) hejdo.

ork int blååågg


Mockingbird

bilder från min instagram >> sarasofiab !
 
Cyklade in till stan med Lisa, anmälde mig till moposkolon i Smesby och nu ska jag strax på träning. Imorgon börjar skolan och fattar fortfarande inte varför alla klagar, tycker det ska bli kul att träffa alla igen!

Mockingbird

bilder från min instagram >> sarasofiab !
 
Cyklade in till stan med Lisa, anmälde mig till moposkolon i Smesby och nu ska jag strax på träning. Imorgon börjar skolan och fattar fortfarande inte varför alla klagar, tycker det ska bli kul att träffa alla igen!

Söndag

helt h*m*t !

Hade en match idag som inte gick särskilt bra, efter den for jag med Carro till Kvevlax, träffade Paro, Kevin, Jocke, Thomas, Max, Kim, Matilda, Simon, Wille å Andrea! På slutet var det bara jag, Wille, Andrea, Carro och Simon som satt vid grillen och pratade. Igår kom Emil, Simon och Andrea till meej, for sedan till Andreas i Karperö och en hel massa folk kom också dit. Var lite badass och tog en taxi hem, hah! Imorgon ska jag in till stan med lillasyster, får se hur det går.. är jätte trött och kall så tänker krypa ner under täcket, sov gott!

homot

 
Åt just upp mitt godis, mitt karkki e slut. Äntligen. 
Har inga speciella planer för ikväll, far sekärt ut med rebellerna som liksom jag inte far på maxmodansen, heh. Hittade några urgamla pennor från ungefär tidig medeltid, ska testas. herå

thank God I found the good in goodbye.

'
.
 
For in till stan igårkväll med Carro och Jojjo, mötte upp en massa annat folk. Helt ok kul kväll plus natt, kändes av på morgonen. Hann springa in till stan idag ännu före träningen, köpte urfina presenter till Carro och konfirmationsgåva åt Emel. Nu är Carro här och trakasserar mig (läs; traktorn står på gården!) så ska ägna min ouppdelade uppmärksamhet åt henne nu. hejdå

Friends - Aura Dione

 
Var somsagt på träning igår, kan säga att det gick allt annat än bra! Sedan hade jag Harry Potter-maraton för mig själv hela kvällen. Idag kommer Carro hit, sedan till Jojjo och efter det in till stan! Med cykel. Haha, har inte ens ANMÄLT mig till någon moposkola, bradär. kanski it e jär na

After all that time

Lillasyster knäppte. Hennes blogg hittar ni här
 
Idag har jag gjort absolut ingenting och det har varit sjukt jobbigt, tro mig. Ska fara på träning snart också, får se hur det går då jag inte hållit i en boll på kanske två månader. Awsåm.

kameran dödade kvalitén.


dyblått

 
Andrea kom och hämtade mej till Karperö mitt i dagen, for ti hennes, åt upp pap hennas mat och sånt. Nejmen, for efter he till ABC med en annat massa folk, hade nog riktigt kul. Körd på en riktit jeklit leiro väg mot Smesby sen, har lera överallt. Ska ga ligg naingang idag också, kanski:)

såntdär


aawyeah äntligen hemma!

 
Kom hem nångång sex tiden igår, for först till karperö med Simon å Andrea sen kom Lina och Liv dit! Körd till Smesby och träffa på först Ida och Becky, sedan Okki å Niklas. Köpte lite brun hårfärg också så ska färga tibaks ikväll, awsåm. Måste också påpeka att min morgonrock har blivit för liten medans jag var på villan, inte okej.
Nåh, ska möt opp Carro å Jojjo snart också HELT OK. blog ya later

And they scream, the worst things in life comes free to us.

'
.