Nu ligger dina kläder ute på gatan.Var och åkte i pudersnön i skogen igår med Emil och Erik, träffade Lina också! Har lekt lite turist också, trillat omkring i backen och chillat. Åkt med Tilde, 6år, har vi också hunnit med. Har tagit några bilder på när de åker i backen, men det började regna idag så fick stoppa undan kameran:( Sedan har en jätterosa HemavanTärnaby t-paita inhandlats! Hörs senare, mina fötter dör.


amen lyft på räven nuey!

Har många bilder fårn idag, men inga lyckade. Tänkte samla på mig några så får ni se dem senare^^ Har varit i backen från morgonen idag, Lisa tänker åka snowboard ennu men jag orkar inte. Ska få sovit någonting idag så kanske man kan åka nåt imorgon!

Hemavan tärnaby

påväg till hemavan!:) kommentera?
Sitter i stugan vid Hemavan nu efter fyra timmar på båten och lika länge på vägen med släpkärran i släptåg hihi. Imorgon blir det backen och något annat roligt, fårse vad vi hittar på. Ha det bra alla, det ska jag!

du och jag under täcket baby.

jojjosbild
Sov somsagt hos Rebe inatt med en hel hög andra fjollor. Halv fem på morgonen fick Carolina och Johanna för sig att de skulle väcka resten av oss med en konsert (läs; skrika, hoppa i sängen och smälla med kastrullock). Har alltså inte sovit så mycket. Men imorgon blir det att fara iväg till Hemavan Tärnaby!! Kommer bli asnice, vet inte hur det blir med bloggningen menja, ha ett bra sportlov!

Detta fält måste fyllas i.Är i Replot justnu med hela gänget, himla kul och galeet! Just nu bdb och omegle, fjollas och utskämmas på schemat! Hoppas ni har en lika bra start på sportlovet. Eller, nåja.

I'm free falling.

Hej alla fina! Igår var jag hemma, chillade och läste på fyke provet. Ikväll blir det först b-junnunas träning och sedan iväg till Replot med resten av flickorna. Kommer bli en helnajs helg, ska försöka ha kameran framme så mycket som möjligt. Nämnde jag btw att jag drar mitt ass mot Hemavan Tärnaby på söndag? Det gör jag iaf. Får se om jag lyckas blogga nåt därifrån. Ha en bra fredag!

holding on with all my mind.


Sov gott och dröm mardrömmar!


The majority is me.

Fotade en massa konstigt på Irenes order på mattetimmen, skidade mig igenom gympan med Jojjo och skrattade bort hela fyke timmen med Storm. Skämt ut mig på en fotbollsträning har jag lyckats med idag också, spelade mot 00:orna i slutet ochja, det gick kanske inte sådär riktigt som det borde ha gjort. Ska springa i duschen och sedan kommer kusinerna över från Esbo och äter nåt smått, ha en trevlig kväll!

Din e.

Var till frissan efter skolan och klippte av alla slitna toppar, nu känns det som om jag inte har nåt hår på huvudet. Efteråt kom Carro, Kimi å Jimi hit och såg på nån skitfilm. Hissa provet gick bra och ennu fyke prov denhär veckan. Nu ska jag sova och ja.

Komu - VPS

Matchen mot VPS gick faktiskt helt okej, slutade 3-3 och vi fick väl någon poäng där också! Har hissaprov imorgon och har inte läst särskilt bra måste jag erkänna.. Fårse hur det går då. Håller på att svälta ihjäl tror ja eller så är det bara efterverkningar av att ha blivit sparkad i magen, vem vet. Ska iaf börja laga mig för natten, sov gott!

Lillasyster.


Seinämäki.

Var till Joupiska på tävlingar, gick rather dåligt och har inte fått tebak någon lust alls att börja tävla igen såatt. Imorgon är det match mot VPS och Salla, faak. Får se om jag klarar mig igenom det, nu ska jag ta en dusch och ladda ner några filmer till tisdag h3h! Sov gott.

Supernatural

Har just sett några avsnitt av Supernatural och the Hangover, himla chill dag! Ska läsa boken på bild för typ åttonde gången, god jag kommer aldrig tröttna på denhär. De flesta av er ska ha en bra dag, resten av er önskar jag en riktigt hemsk, godislös lördag, ni vet vem ni är!

You lied better than the birds fly.


Äckligt.

» träning h3h.

Fredag 17.2

hihi sötisar c: telefonkvalité!

Himla kul skoldag, glömde tyvärr att slåss med Filip efter skolan, får ta det nästa vecka! Carro kommer hit om en stund (nevermind hon bröt upp dörren redan h3h) och vi ska väl försöka hitta på någonting smart att göra! Ska ladda ner någon rolig film till helgen, later!

Every step I take, is a step away from you.

Orkar inte nu, bloggar senare.

..ska jag dra dig med mig i fallet.


Om jag tappar fästet och trillar ner..

Läser på hissa.

I hate everything about you.


arkivbild

Sitter i skolan på hissa och gör nåt projekt med Viktor, chillase. Ikväll ska jag hitta på någonting smart att göra (läs; sitta på datorn hela kvällen). hö

the botten is nådd, hur långt kan man gå?

bjuder på denna vackra bild!

For av misstag på 98ornas träning, haha. Hoppade över 97ornas då, orkar inte med två precis efter varandra. Imorgon torsdag, känns som tisdag.. Har ingenting annat att säga, ha en bra måndag h3h!

††††††††

haha, himla kul dehär med picnik! nu skolan.

I won't fall down again, sorry.


smart.i.am

just nu.

För i spegeln är det dig jag ser.

Jojjo åt en Happy meal och lite tidningar..

Var till stan med Carro + Jojjo, sedan joinade Simon och Jens haha! Jojjo fick en oduglig anka i sin låda så jag fick gå och byta den när hon inte vågade själv, naw. Kom hem med ettpar långa målvaktsbyxor. Helt najs vändag förutom att jag fick reda på att jag har skriba på samma gång som vi ska till Piteå med fotislaget!!! Ska försöka byta till äkäs så fårse om jag inte slipper på båda endå..

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.

Kom just hem från träningarna och vad slut jag är! Ganska oseriösa träningar, kan bero på att vi inte hade någon tränare nästan 40 minuter? jajaj, ska chilla och städa lite kanske. Eller sitta på datorn hela dan haha, later!

Alla vill till himlen men få vill dö.

Matchen slutade 1-2 till ifk, helt okej om man tänker på hur många vi hade borta och hur dåligt jag spelade haha. Har träning idag efter skolan, kan knappt böja på knäna idag, yes! Har ingenting annat att säga, hade okej!

Don't wake me

For till kyrkan 12 och fick femte namnet, sedan kom Carro och Jojjo hit en stund. Nu blir det snart match mot IFK..

Carolina


Minnen.


Hamilton.

haha pedoblickin min på sista bilden!<3

Var och såg på Hamilton efter en massa råddas, helt okej film nog. Ska väl börja dra mig iväg mot träningarna i botniahallen nu klockan 9, sedan får vi väl se vad vi kan hitta på;) Stort minus för gårdagen är att det är hål på mina favoritbyxor. fan också.

Every girl is capable of murder.


Bäst telefon kvalité härhej.

Vill ha ny telefon nu. Bilderna är från när vi skidade på gympan, mycet skidas!!

Kul skoldag med Carro som lyckades spå Jonnes lektioner och en ganska awesome finskavikarie! Idag blir det chillas och övande på geografiförhör, imorgon på bio med Carro, Kimi å Jimi troligen:) syns höni!

Har ingenting vettigt att säga.


from my point of view.


We're all no one.

har inga bilderrr.

Kom jyst hem från ett intressant veckoslut h3h3h. Blir för tillfället nerspammad på fb och har ingen ork att blogga, så syns!

You're too damn scared to fly.

hihi sött. kvalité<3

Stannade nästan fyra timmar i Katinkultas simhall med påjkan å Lisa, helt okej! For sedan på kvällen till Häggbloms och såg på när Niinistö ägde ut Haavisto och spelade kort. Idag är det bara -15, så ska nog i backen äntligen. Kommer hem idag också med mamma, resten stannar här hela veckan och sedan på superG tävlingar. Bestämde mig för att inte bryta nacken av mej och stanna hemma från de tävlingarna. Nu ska ja åk nåå, later!

Yesterday


Oskar på bild!

Var somsagt och bowlade igår kväll med resten av slalomgänget. Helt kul nog, ägde ut alla! h3h3h. Ska till kyrkan här nu om en stund och senare till simhallen, fortfarande för kallt för att öppna hissarna.. :(


Hahah fult!


ganska kul att leka i picnik:) passar det?

Det är svinkallt därute, Lisa vågade sig ut och åka ett par åk men jag stannade här i stugan mysmys. Ska och bowla med några småpöjkar snart, haha justså.


Cold as your heart.

 

Startade igår efter skolan mot Vuokatti, helt okej ända tills bilen börjar hacka och tillsist stannar mitt i ingenstans! -30 grader utanför bildörren och nästan 100km till närmaste 'stora' stad. Helt okej när bärgningsbilen sedan ringer och säger vi har fullt upp så vi kan inte lova om vi kommer imorgon eller iövermorgon. Som tur var Tomppa en bit efter oss så han drog oss till en Teboil station. kul.
Ska kanske fara i backen idag också, fårse, är så himla förkyld och det är minus trettio grader där ute...


ma chérie.

höhö flåtot. telefon kvalité.

For till stan med Jojjo efter skolan, kom hem en topp och eyeliner rikare. Plus att man känner sig ganska nöjd (läs; fet) med en big mac i magen när Jojjo åt en happy meal haha! Ska btw till Vuokatti i helgen, vet inte hur det blir med bloggandet då också. Jäjä, ha de gött!

Don't tell me if I'm dying.

gamal. bildbrist hah!

Har haft en himla jobbig dag, är väl allt jag kan säga. Ska dra mig iväg och testa fotislagdräktsträningskläder och sedan hem igen. Inga träningar för mej, känner mig hängig och är på himla dåligt humör. Imorgon blir det att fara till stan med Jojjo kanske, fårse.

Wishing for rain, as I stand in the desert.