3.

 

so when you fall, I'm gonna take my time.

 
Igår mot kvällen kom Acke och Simon hit och chillade. Fick inte sovit någonting så satt mest uppe vid skrivbordet och klottade.. Idag drog mamma upp mig ur sängen halv tio och jag har faktiskt tvättat kläder inför Piteå! Far ju imorgon så håller på att ladda ner lite musik. Blir ingen bloggning heller, så hörs väl kanske inte på ett tag, tjarå!

trött chey

 
Har sovit helt okej dåligt inatt i ett läckande tält vid Carpella. Har suttit och tittat på film nu nästan tre timmar, bl.a MIB 3, absolut värd en titt! Ska färglägga ett projekt som lämnat på hälften nu och röra ihop lite mat åt mig. Mamma e sjuk så är lite orolig att jag också blir flunssi tils Piteå, får inte hända! Nåja, urtråkigt väder så sitter väl inne resten av kvällen om jag inte får nåt bättre för mig. blog ya later!

töntdator

 
Väckte Alexandra halv ett för jag tyckte vi höll på att sova bort hela dagen men inte gjorde vi någonting vettigt för det! Såg Kauna 2 och först fyratiden började vi fara mot oss där vi åkte ring och chillade i allra högsta grad! Imorgon far jag hem med mamma så borde vara hemma på kvällen nångång. Tyckte ni behövde veta:)

midsommardagen

 
Var in till hamnen igår med Alexandra. Träffade en massa intressanta typer och hade faktiskt skitkul! Gick sedan hem till Alexandra en fyratiden och har sovit här också. Lämnar nog en till natt här igen så ska tredje filmen för idag nu. Ha en trevlig kväll!

quit making me laugh

carro flåta

finally


Svar

På just dendär bilden hade jag mitt Sigma 70-300millis objektiv. Tycker det är mycket bättre än standardobjektivet till Nikon D3100 b.la för att man får mycket bättre djup i bilden! Men sådant måste man ju testa själv, alla tycker ju olika. Fråga helst frågorna i blogsvarsruton myki lättan ti svar där!

Det kanske låter gott

Iförrgår efter konfirmationen blev det mat vid Strampen, sedan for vi till Carpella med bil för att möta upp en massa folk, jag, Romar och Emil gick halva vägen hem innan mam kom efter oss heh. Igår cyklade jag ända till Jungsund och vinglade och på i Singsby innan jag hittade till Emils. Har haft en sjukt kul dag, kväll och halv natt med en massa folk i Karperö. Idag ska jag först in till stan med Carro, sedan träning och efter det blir det sovase i Jungsund! gonatt

Konfirmerad !


Bytt hårfärg

Fotona knäppte lillasyster

Sova perfekt

Har haft en superkul vecka i Ylläs med alltför lite sömn och alltförmycket lektioner! Lyckades ha feber några dagar också men det gjorde inte veckan mindre kul. Orkar inte berätta om allt vi har hittat på, soriXD På hemvägen stannade vi i Haparanda också. Nu ska jag på nå studentdimension snart, hörs väl något !

aim ölaajv !

japhej tenkt bara berett att ja lever ennu, venne om he e bra elor dålit XD men bloggar meir imårån, sov gott!

svar på kommentar

Simon Lund heter han:)

Var på lektioner idag igen, pretty jobbigt men nu ede slut! Imorgon halv sju på morgonen far vi med resten av Äkäs 1 o 2 till Äkäslompolo på läger, hoppas det blir lika kul som vi tänkt. Blir troligen ingen bloggning i helgen och nästa vecka, så ha en bra vecka typ! :D

Well, so long, you're gonna miss me when I'm gone.

'
.
Går inte att ladda upp nå ordentliga bilder på blogg.se, ni får nöj er me nå instagramfoton.
Hade skribalektioner idag, alla andra klagade på att det var tråkigt men hade nästan kul med Alexandrarna. Efter kom Acke och Simon till mej, sen for vi till carpella och spelade volleyboll, helt kul. Imorgon är det mera skribalektioner sedan far vi till Äkäslompolo på lördan, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Får se hur jag gör.

no I'm not gonna waste another moment in this town.

'
.
Var på lekledarkurs igår, mycket roligare än jag trodde det skulle vara! Idag har jag match i Seinäjoki med eget lag och före det far jag med Carro till stan. Vet inte hur det kommer bli med bloggningen i helgen eftersom jag far på skribaläger, så ni får väl klarar er utan.

orkar inte blogga.

Simple Plan - When I'm Gone

an angel will die


everything is great when you don't give a flying fuck.

'
.
Carolina flåta .

bitch please.

For till Jungsund igår med Acke och Kim, hade riktigt kul faktiskt. Idag har jag legat på bakgården en stund i bikini sedan kom Carro hit och vi fjollade som vanligt. Hon fot just hem och jag far väl snart å titta på match också. Funderar annars på att färga håret blont, våg ja?

it's too cold outside for angels to fly.


japphej

Efter avslutningen fixade jag lite här hemma, vid femtiden började folk anlända. Sedan kom Carro, Cila, Ama, Rasse och Wille med cilas mamma så hoppade på med dem till stan och tillbringade resten av natten där. Idag ska jag väl ut med något folk, fårse hur det blir med det. Ha en bra start på somarlove !

vårfest 2012


orkar inte blogga.