~~~~~~~~~~~~~~~~~~

shlötish.

Blir väl att fara iväg på b-flickornas match idag, 12-14.00 för dem som vill komma och se när vi steker IFK ;) skämtåsido, hoppas jag inte får någon speltid! later..

tryck f5.

Gjorde en ny header, orkade inte göra allt ordentligt men whatever xd

hejhejhejhej omg di vinka.

Stod vid fel busstop med Carro och samtalade (haha detdär låter kul) med Fille så fick dunka på dörren vid ett rödljus så vi slapp nog hem endå heh. Skulle väl städa upp igeeen och äta och öva på moddeprov och en massa, istället konstaterade jag att jag hade tråkigt så lockade håret. juma....

Hey there Delilah what's it like in New York city?

'
gladgladgladglad.

double1060backflipmonsterpenny.

Satt hela dagen och redigerade text och bilder, Sussi visade hur de gör tidningarna i Adobe InDesign, superkul! Åt på subway där vi stötte på Samu som tydligen praoade där. Sen vet jag inte vad jag ska göra idag, eftersom både Carro och Jojjo ska va me sina karar...... jö. RING MEJ

rubrik nä.

Satt på med Carros mamma till Petsmo idag och intervjuade nå sexor, rikti kuul satt och såg på BMS från datorn halva dan hehe. Tretiden kom Simon och Jonne hit och sex for jag på träning som gick riktit skit. Ska gå i duschen nu och sedan äta nåt.

All the feelings that I get, and I still don't miss you yet.

'
.
Var en sväng till stan med Carro efter att vi fotat fritisbarnen. Åt på mäkken och fjollade runt och for hem med bussen en timme senare XD Just nu ligger dendär fjollon i min säng och sover, justså. Ska hitta på nåt kul sätt att väcka henne nu, later!

One night in Bangkok feat Carro.


I wasted it all just to watch you go.

Himla skönt med sovmorgon! Ska gå iväg till fritis snart med Carro och intervjua nå barn, kulkul.

nåjaaaaaa


Don't wake me 'cause I'm dreaming.


When it's nine in the afternoon.

hahah fint ljus i ansikte mitt på hande andra bildin!!
Himla kul dag idag! är somsagt på prao på EOS feat Carro, och imorgon får vi sovmorgon när vi ska intervjua nå fritis barn^^ På onsdag ska vi till petsmo också. Kom hem med famo och vi for direkt till botniahallen på träning. Fick gå hem i ösregnet med kameraväska och allt, kul! Nu ska jag äta nåt kanske.

» prao

Jagåmin kineslillasyster hih.

Jag har fågel på min gård.

heh arkivbild..
Hann vara i kyrkan och simma innan jag ringde och väckte Carro som sov ennu, hihi! Annars har jag inte gjort mycket, skypat typ och nu på kvällen kom Jonne, Simon och Wille hit rikti kuul(: Sen skjutsa Simon mej till botniahallen där jag satt med Janina och Jojjo och såg på b-flickornas match^^ Nu ska jag sova, PRAO-veckan börjar imorgon!

Du har fågel.

Antons ansiktsuttryck när vi såg på lejonkungen eller vadfan det nu var<3
Fick en ny ganska myki bredare säng efter en stadsresa och kikade in vid Cubus på GW. Satt på med mina kära kuddar tillochfrån Jungsund till Ackes. Himla kul, har inte skrattat så mycket på länge! Efteråt kom Carro, Acke, Simon och Jonne till mig en stund. Nu ska jag till kyrkon och sedan till simhallen, få se vad vi hittar på sen.

Nisha.


I don't know why I'm wasting my time with you.

'
.
Ganska awesome bildkonstdubbeltimme sista timmarna idag, sedan på kvällen kom Carro hit åsen lämna Jonne, Simon och Wille hos mej till tolvtiden. Sedan har jag inte sovit så mycket eftersom en viss Stanton & co ringd åt mig hela natten. Bra då int man vet hur man får telefonin på ljudlös! Ska försöka få en träning till stånd nu, hoppas ni andra sover ennu..:c

work in progress.

såhär långt hann jag på en å enhalvtimme^^

You'll tear me anyhow.

just nu ↑ ritplatta + utube.

Tryck f5!

sommarbilder.

Fick klagomål om vår klass idag av någon vikarie som tyckte vi hade för mycket ljud, när det var hon som stod och skrek.. jajaj, ska göra läxor riktigt duktit nu och sedan ut och springa en sväng. hade bra!

a war between remembering and forgetting.

.
.

Cool story, bro.

h3h3h vänd speglin så int man sku si mitt fina städade rum! XD

Har blivit sådär lagom mobbad idag i skolan för mitt Niinistö tal, kulkul. Gick sedan på gytimmen från simhallen till skolan idag, 7 kilometer i strålande solsken och med vinterjacka och vinterskor på fötterna! Helt fina skavsår fick jag av det. Var på träning nu efteråt också. Ska öva på finskaprovet som jag troligen får ta på talang, heh.

Be fine

Var Sauli Niinistö inför hela skolan på Boogies avslutningsfest och har högst troligt skämt ut mig för resten av mitt liv. For senare ut med Carro, Jonne, Simon, Anton, Jonas och Wille till lidl och tebaks och sedan till mej(: Helt kul nog. Idag blir det provläsning och målketräning.

Praying to a God I don't believe in.


Bara för att Plain White T's är bäst.


eeeduu vaken lars?


perfektion rakt igenom!<3<

haha har inget att blogga om, hade en himla högljudd vikarie på modden så hade världens huvudvärk på träningarna! Tack rebe för buranan! Ska titta på 'In Time' nu och mysa med dipp och gurka hihi, gonatt i förväg!

Kissemissen.


and it flew away, once again.


möus

Osminkad och iförd myskläder tänker jag gå ut och förhoppningsvis fånga något ögonblick i flykten med min kamera. Sedan blir det träning.

Fredag+Lördag+Söndag

På fredagen hade vi en himla najs bildkonsttimme, typ enda bra på hela dagen. Sedan lyckades Stanton väcka mig mitt i natten genom ett telefonsamtal (tack) så var himla trött på träningen kl 9 på lördag morgonen..;) Var istället för att fara på solf ute med Jonne, Anton, Jonas, Wille, Carro och Jojjo i Smedsby och härjade, och till natten sov C å J hos mej. Typ allt som jag gjort dehär två dagarna. Idag blir det att fara till Lars och sedan 98ornas träning. Förlåt för dålig bloggning, later!

va skudu säj om vi gjord så mot dej?


fredag

Sönderspelad för länge sedan. Älskar den endå.

Var på b-flickornas träning, har utforskat min nya telefon som ja fick igår också, en samsung galaxy mini c: Imorgon blir det inget solf, orkar inte med det plus att ja ska ha kjelkvel med Lars och kanske ut med någå folk. ^^ Ha en bra helg!

Mr Finland.

Missade halva gytimman med Ida-Maria när vi var på drama, hälsade på Emils hundar också:3 Var sedan på kvällen på träning, sedan for ja ut med Carro, Anton, Jonne, Simon, Wille och Jonas ganska kuuul nog! Annars skulle jag behöva börja läs på detdär bige förhöret vi har idag? Bra där. Sa jag btw att jag fick plats till äkäs endå till skriftskoleläger? näe, men nu vet ni.

2-0

hihi Jojjo och Janina sötisar.

Spelade match mot sport idag, den tog vi med 2-0! Imorgon blir det träning, förhör och kanske ut på kvällen med nåt folk(: Har annars grym bildbrist, jfyi.

daaaaaawn

osminkad ^

Var på distriktstypläger idag, gick inte så bra men helt kul nog(: Ska öva lite på engelskaförhöret nu och mysa med en bok. Har btw slarvat bort min telefåån, troligen fortfarande i Jennifers bil! bara så ni vet. hörs!

Sometimes the grass is green.

har btw ingen aning om vad Jojjo gjorde på denhär bilden? Jag höll iaf ett tal!

Var somsagt i Seinäjoki hela helgen och spelade fotboll, kom hem med ett brons! Jättefint spelat av alla. Imorgon blir det distriktsnånting åå skulle inte orka. Har världens huvudvärk och tror jag håller på och bli sjuk, menmen, fårse hur det blir med detdär. Nu ska ja väl sova, sov ju på golvet hela förra natten när maddrassen hade hål! Bradär.

Sprid vidare!


Om jag haft tusen hjärtan.


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

jojjos bild!

Var till Joupiska från skolan idag, astråkit! Iaf blir det en awesome helg med Komu i Seinäjoki på turnering yes! Ska packa nåt smått och söka fram kameraladdaren, tror inte jag bloggar så mycket i helgen så fixar några tidsinställda^^ Hade bra!

Jag kommer aldrig låta någon komma så nära igen.

.
.

Om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt.

-

I'm gonna live my life.

Haha varför talar alla om vår redan? Det är -15 grader där ute, skärp er!!
Hade nou hätä elär vade nu hetär första gympatimman, sen gick vi med hela klassen till botniahallen och tillbaka. Helt kul nog(: Matteprov idag också har övat jättemycket som den mönsterelev i am. jö.

When did everything go so wrong?


Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.

Fick ut hissaprovet idag, gick väl helt okej. Sedan har jag chillat och läst på nästa prov efter skolan och imorgon blir det träningar. (Tack Carro för att du håller reda på mina träningar åt mej h3h3h) inget mer att säga, ha en bra kväll:)

Tärnaby genom bilfönstret


Sportlovet

Fick en snilleblixt med Nora, Lisa och Max på torsdagskvällen så vi var ute i centrumbacken och åkte pulkka. Några norskar var där också, vi ropade randoma saker på finska och de 'elskar er alle!!'. h3h. Sedan har vi haft en tävling i skidspåret med priser som gratis RGline resa till Umeå tur och retur för hela familjen, tvättmaskiner, frissatider, vattenringar och stuff. Sitter nu hemma i finnpratande, ryssfyllda Finland igen, yes..

TärnabyHaha, hade skrivit ett himla långt inlägg men dt försvann. Orkar inte skriva om allt, ni får uppdatering någon annan dag;)