en jää tuleen makaamaanEfter träningen igår pratade jag, Carro och Jojjo lite på fotbollsplan. När jag kom hem stod vår nya cykel på gården, yay så for genast ut och testade den. Mötte på Jonne och Acke så pratade en stund med dem och var en sväng till Jonnes. När jag kom hem stod mätaren på 28 kilometer, not bad! Tror jag far och cykla idag också, trots att vi imorgon ska cykla runt karperöfjärden iår igen. Nåja, får se nu. Ha en bra dag.

den er bra

Var ute och gick och på picnik (i böle, i böle) med gygruppen på jumppan, på fyke såg vi en film, var ute och fjollade. Nu har jag suttit för mycket på datorn igen så far på träning snart om en stund. Imorgon är det temadag och har fortfarande inte en susning om vad det innebär. jaja, hoppas någon förbarmar sig över mig! hörs

i was just bad at it.

Slutade tolv idag, himla skönt! Lade mig på bakgården och solade en stund innan Acke sedan Carro och sedan Jonne kom hit. Var via smarket och hittade Kim och så for vi till mig, såg en film som var allmänt äcklig. For till mammamia och var nu där en stund innan Jonne förd hem mej, ska försöka städa lite här nu. hejåå

i'm born to die.

Projektet vi höll på med i drama lades ner pågrundav tidsbrist, blandade känslor där. Har efter att jag kommit hem städat upp lite, lagat mat och varit på lenkki. Venne vad jag ska göra resten av kvällen, sitta och spela SSX troligen (läs; ragequitta efter femton minuter.) Sov gott!

lilla-william, börja inte gråta nu!

Låg i solen nästan två timmar innan Jonne kom hit. For sedan till Karperö och så kom det en massa andra folk. Simmade tillochmed vid Carpella, inte så kallt efter en stund då man domnat bort! Måndag idag, himla skönt att inte ha så mycket att göra på timmarna mera.

Sunday

Har haft det superkul i Hesa med nästan en hel timmes sömn, brände mig lite och har nästan ingen röst kvar nu. Grattis till alla som tog hem medaljer till Korsholm, ni sprang jättebra! Bestämde mig imorse för att inte sova bort hela dan, så ska väl gå ut på bakgården och lägga mig i solen en stund, ha en bra söndag!

@ bussen on my way to helsinki!

So long stalkers<3

jag kan se himmel.

Skrev ett oförberett moddeföhör som gick åt skogen, städade huslisalen och hade hejarklacksövning i skolan. Efteråt cyklade jag med Simon och Jonne till Karperö och hanu tillbringa mesta av min dag där. Riktigt kul iallafall, imorgon far jag med resten av hejarklacken till Hesa på stafettkarneval, snajs! Ha det bra sendå, tror det blir lite trögt med bloggningen.

Don't keep calm, slap that bitch.

Har inte haft så många tråkiga timmar idag, helt najs skoldag. Förlorade sedan vid ehnvallen mot ifk och sedan har jag cyklat till karperö och tillbaka ganska spontant. Är urtrött nu och tänker ta natten, sov gåt!

I'll take a walk.

bara instagram bilder nuförtiden, beror på att jag har kameran i väskan under sängen 24/7, sorry!

Himla chill skoldag, med stafettkarnevalsövning första timmen, dramaövning andra, tredje hälsovårdsbesök och stelkrampsspruto, fjärde och femte timmen skulle vi farit till något museum men eftersom jag var vid hälsovården vid avfärden så chillade jag i skolan ist och sjättetimmen mera dramaövningar! Inte en enda ordentlig timme, snajs! Efter skolan kom Jonne hit och har sedan inte gjort så mycket. Ska gå i duschen och sova tidigt, om tre dagar far vi till Hesa med hejarklacken, awesome! Gonatt.

yesterday tomorrow was today.

Tumblr_lxeg98ykcg1r3hlm2o1_500_large
Tumblr_lrz8e7iaaa1r2cftlo1_500_large_large

Take a walk.


Game of Thrones

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har varit på villan hela helgen med datorn där heim:) På torsdagen for jag med fotislaget direkt från morgonen till Oulainen på match, kan säga att jag inte släppt in så mycket på samma match sen jag var 10, 9 år gammal! Efter nästan sex timmar i buss satte jag mig sedan fem timmar till i bil till villan och har nu jobbat på både fredag och lördag. Igår kväll sov jag hos Alexandra, vi såg Game of Thrones och hade en riktit kul kväll! Var dessutom nu idag via Ikea på hemvägen och fick köpt ett par nya gardiner, för dem som bryr sig! E super trött nu och ska gå och lägga mig tidigt, gonatt!

ingen fantasi

Var och kräfsade löv till nån gård med fotislaget, kul då man sekärt har tinnitus när vissa människor inte klarar av att titta på maskar. Stackarna:( altså maskarna. Nåja, efter he kom Carro till mej, senare kom också Jonne, Benni å Fille hit. En sväng till abc blevde och sedan till Carro och mej senare. Kul kväll och idag blir det att fara iväg till nånstans och spela fotismatch! Hörs och syns

frissatid

Efter skolan kom Jonne och Carro till mig, sedan kom Kim och Acke när Carro farit på match och vi for och hämtade Jojjo och sedan till motonet! Har sedan spenderat dagen hos Jojjo och vid frissan, håret är supertunt, superkort och slingat, helt nöjd e jagväl nog. Riktigt kul dag iallafall, skönt med inga prov kvar nu! Gonatt

'cause I've never felt so good

Som ni ser på inlägget under så var Jojjo hit igår efter träningen, och jag har inte dålig musiksmak!! De e bara du some konsti Jojjo XD Har tyska prov idag och någon borde ta livet av mig för har helt glömt bort det. Jaja, skönt att det är sista provet iallafall, sedan 10 vanliga skoldagar kvar innan sommarlovet, yay!

hej. söt.

Tjaaaaaa Sara sitter å äter medan ja måste blogga åt henne. Nä skemta, ja jör de ismyyyyyyyyg. Ska så småningom börja fara hem, ska bara avsluta min heta konversation på facebook med carro och några andra ;)
Tvingas också lyssna på Saras musik som inte är den bästa, så best ti la sej heim tå, hejtå
HÄÄRHÄRHÄR e min blågg!!

Gomårån.

Grattade alla mammor i släkten igår med blommor och kaka, sedan kom Sved och Storm och hämtade mej. For snabbt till Kvevlax, EMEL stannade och åt glass mitt på vägen, sedan for jagå Storm ti grillen där Emel åt franskisar. Sen for vi ti Karperö och fjolla med en massa andra. Kul vae iallafall! Ska börja fara till skolan idag också, på torsdag far jag iväg till Kasnäs igen och provjobba som badvakt, yay! Blir en förkortad vecka för mej igen;) hörs väl!

hah jag ikväll.

Henrik, Carro å Basse, Jojjo va hit ikväll. Men no vae rikti kul föhe XD

Mittbena?


Secretly We're All Gay.

Var och tittade lite i butiker och kom hem med en rosa topp. For sedan och åt med familjen till Café Ronda i Stenhaga, rikti nam! Men en himla trafikstockning. Kom just hem och ska städa upp litet och sedan kommer det väl människor hit också. Ha en bra lördag alla!

kul väder!

Var just på träning i dehe regnvädre, int såde riktigt kul kan jag berätta! Är supertrött efter att ha varit sjuk i en halv vecka så stannar hemma och myser ikväll troligen. Ha en bra fredag!

Giss vad?.. jag läser int på prov heller...

Rensa huvudet på moln.

For till HVC med mamma på morgonen, har någon knöl på insidan av ögonlocket som gör att ögat är uppsvällt och irriterat, bra he då å! Lämnade hemma från skolan idag igen eftersom jag fortfarande hade stegring på morgonen så att jag kan far ut nå imorgon! Fick dessutom veta att ja ska provjobba nästa vecka i simhallen i Kasnäs (som badvakt), så ska dit igen om en vecka altså, najs. Ska försöka ta mig i kragen och läsa på matteprovet nu, tjarå.

aj min finger

Spelade mot IK igår med en superdålig domare som tydligen tyckte jag såg ut som en hund hah.. Vaknade upp idag med ett uppsvällt öga, värkande knä och stegring så lämnade hemma. Har sovit halva dagen så kommer troligtvis inte sova nåt inatt, kul. Nu ska jag läsa på matteprovet som är nästsista provet innan lovet, yay!

(8 <--- coolSpelade 1-2 mot IFK, någon steg på min hand så har ringfingret tejpat så den ska ha nåt stöd. Någon sparkade mig dessutom i bakhuvudet så har en fruktansvärd huvudvärk. Match igen imorgon mot IK som vi bara måste vinna, tror jag måste ta livet av mig annars. Jaja, ska öva på prov nu, hade!


bildlöst inlägg, laddar upp di imrn.

Hej alla! Har haft en superbra helg på villan. På fredan gick jag badvaktskursen som tog fyra timmar, ingick ett supertungt test som jag klarade med 2 sekunders marginal yay! Sedan träffade jag Alexandra och Marika, sov två nätter irad vid Alexandras. Har tydligen ringt till nästan alla i min kontaktlista, sovit sammanlagt nästan 20 timmar, skrattat så jag gråtit och fått najsiga telefonsamtal från nästan hela Korsholm! Imorgon har jag dessutom match med b-juniorerna imorgon nästan direkt efter skolan, kul. Nu ska jag hoppa i duschen och kanske öva lite på engelskaprovet tills imorgon, ojdå.

Bara för att detta fält måste fyllas iKom fram igår klockon halv elva tiden, kul med inget vatten, värme eller ström i huset he va ju förfan minusgrader inomhus! Idag har jag varit på badvaktskursen, hjälpt mamma på gården, chillat och nu ska jag sova hos Alexandra! Lämnade datorn hemma smart.i.am såjå hejdå ni kan ju checka mitt instagram om ni vill ha mer regelbundna uppdateringar > sarasofiab ! hhh


come at me bro.

Far till södra Finland och Kimito jag nu, bort från alla hjärndöda finnar! Herå, bye och syns väl kanski.

jag bryr mig inte hihi.

Far till skolan nu och sedan iväg till Kimito över helgen yay! Ha en bra helg alla:D

just sayin'

Tumblr_m0ugblu19t1rr0fj0o1_500_large

Onsdag.

Sprang 10 kilometers testet på gympa idag, fick 10 mwaha. Senare match mot VPS där vi fick stryk med 3-1 fastän vi ledde hela första halvleken och halva andra, braaa. Nu blir det provläsning som gäller, fattar mig inte på någonting av dethär, matte och fyke ftw right?

ork

Img-thing_largeImg-thing_large
Fuck_175839730_large

Vi kommer me mjölkkärron ti Carpella!

Mara kom och hämtade mej på kvällen igår och satt på med honom till Carpella med en hel massa andra människor. For sedan fram och tillbaka till Smedsby, sen till Anton, Carpella och sist till Andrea. Jättekul kväll iallafall. For sen idag till majstorget och skåda på fina bilar, åt vårrullar, köpt sockervadd (som btw tappades på marken, bra där sara!) och remmar med najs människor ork int räkna upp alla ifall jasku glömma bort nån. Ikväll är det remätning och provläsande som står på schemat, gonatt!