håller ennu på med denhär..


Lördag

Ork int skriv nå långt intressant inlägg. hejdo

PRAO på foto Airaksinen!

 
Några av fotona som Erika tog på mig då vi lekte i studion :)

träd

 
Andra hemmadagen från praon denhär veckan, skönt. Har ingenting att säga, haha intressant liv.

nä usch

 
Har spelat sista matchen för denhär säsongen och mest varit ut med en massa kiiuul folk. Ja så har jag beställt läkartid också! Har prao denhä veckan och sir faktist int framemot e :):):)

Hemmadag

 
Blev en hemmadag idag, mest för att ja ji dom i hovo.

slynor evryyweer

 
Värsta skoldagen för veckan är över nu och Carro å Jojjo kom hit nu. Färgar håret på plastpåsslynan Carro nu och Jojjos slyna Basse gör väl förhoppnings mat åt oss nu:) hare gått.

mjao..?


Guldet blev till sand

 
Hart haft världens jobbigaste dag idag och nu ska jag till Kokkola på match mot GBK.

hold your horses!


vaa om man sku böri me slalom igen?
 
Sov bort halva förmiddagen och mot kvällen kom Niko och hämta så for vi till Karperö me all ja känder. For sedan därifrån till brändöinternaate me Storm, Gammelgård och Nico å hälsa på Svedin ^^ Nu ska jag ga ligg, ha sovit jättedålit domhär senaste dagarna.

Carro, Isak och Pont.


janå ja ji dom i hovo ja

 
Kom hem tiotiden efter en urkul klassresa med 9I! Fast jag fått alldeles för lite sömn och för mycket skräpmat är jag jättenöjd med slutet av veckan:):) nu ska jag gå och sova, gonatt!

Match mot VPS

tagen förra hösten!
 
Cyklade direkt till MTV efter skolan på match, förlorade men helt nöjd endå. Ska väl börja packa nu också, far ju på klassresa till Hesa imorgon, awyeah! Troligen inget bloggas framtill fredag ^^ Ha en bra vecka!

janå skannern föstörd ju int an alls.

 
Var in till stan efter skolan med Carro, Emil och Emil hehe. Har sedan haft bråttom till träning och nu ska jag städa rummet, ack. Ha en betär kväll ni andra!

vad jag donar med just nu.


Mmörkö

Var till Seinäjoki med Carro och spelade med SeMi, tre vinster av tre matcher. Riktigt roligt var det också :) Är ganska så trött nu så det blir väl en hemmakväll, festa lugnt ni andra!

TGIF!!!

 
10 km länk idag på jumppa, helt okej! Har så lejdon av skolan redan så he e int klokt! tgif. Var in till stan med Carro, var meningen jag skulle föra praopapprena till Airaksinens men typiskt mig lämnade jag dem hemma. Köpt en supermysig Green Day hoppari istället :):) For sedan nästan direkt till Karperö med Andrea, Liv, Julia, Simon och Carro. Sen till Smedsby me nå anna folk. Helt rolig kväll förutom att jag troligen förfryst fingrar och knän. ska ta natten nu då jag far och spela med Semi imorgon.... gonatt-

make it bun dem

 
Var idag efter skolan på sista mopoteori aje, teoriprove nästa tå. Annars har jag ingenting att berätta, 10 km länk imorgon på gympa som vi alla längtat efter tack å gonatt.

uno, dos, tres..

Uno, dos, tres..!

Kurt Cobain is the king.


Favorit

 
For in till stan efter skolan och tog ett par urfula passfoton, kanski it e jär na. Ska öva på mopoteori (läs; sitta på datorn hela kvällen) så blog ya later heh.

vinst 2-1!

min ig sarasofiab.
 
Trots att jag var så jää*la otaggad när jag cyklade till Botniahallen så satt det nog bra med vinst ändå! Heja Komu

Var ut i Karperö igår och iförrgår med bästa mänskorna. Idag har jag match mot IK @ Botniahallen, får se hur många ben vi bryter! Lycka till till mej själv å hejtå.

Chevrolet Camaro/Bumblebee


 

Midnight bride.

© 2012 Sara Boström. All rights reserved.