Instagram

 
i somras var jag bl.a till Hangö med bååtn, familjen och Emil
 
..hann också en sväng till Sandö med lillasyster.
Jobbade mestadels av tiden, såå fint på morgonen från våran brygga!
 
Kom mig hem en vecka före skolstarten och plockade bär med fammo :)
 
Blev förstås sjuk men som tur hade jag sällskap.
 
Hälsade på Kim och hans uuurgulliga kissekatter :3
 
Uppdaterade mitt förråd av oljefärger och fixade ett mysigt målarhörn åt mig!
 
For till Åminne med mina vener och hade faktiskt kul, träffade en massa folk som jag inte sett på hur länge som heeelst! Känns konstigt att alla går i olika skolor osv.
 

Confessions of a latmask

 
 
Har inte bloggat ordentligt på länge (om någon missat det) och here's why; nätet i mitt rum är uuuuruselt och inlägg utan bilder tycker jag personligen är tråkiga och onödiga. Så nu sitter jag i soffan närmast modemet i ett helhjärtat försök att göra ett halvhjärtat inlägg. :) lat tack jagvet.
De senaste två veckorna har jag färgat håret mörkt igen, börjat gymnasiet, gjort läxor, börjat få lejdon av gymnasiet, varit med vänner och försökt hitta tid till att lyssna på musik och rita. Men det har slutat med huvudvärk och några hopknycklade papper på golvet. Huvudvärken har faktiskt inte gett med sig under dehär två veckorna så jag var till optikern, och där konstaterades det att jag, Sara, som under mina sexton levnadsår fasat för att få glasögon, ska få läsglasögon. haha helt sjukt, de ska beställas från Paris och det tar ytterligare två veckor innan jag blir av med huvudvärken. Dyra var de också, hoppas det är värt det.
 

jag är hemma bitzchiiizzz

 
 
bjuder på två charmiga bilder så att alla blir lika glada som jag :3

forlot

 
Har inte orkat blogga nu när jag har jobbat mest hela tiden, men kommer hem på söndag så kanske det blir av då :) ÖVerlag har jag i sommar jobbat för det mesta, och mina lediga dagar har jag spenderat i båten eller med Alexandra. Var till Åbo i förrgår, hittade en superfin väska plus några småsaker, kanske visar någongång. Njut av de sista veckorna av sommarlovet! hejdo