Happy new year!


Vardagsbilder

Åkte till stan idag. Varför finns det så lite benutrymme i bussarna?? Är man över 1.70 skrapar knäna i bänken framför och det är inte okej. Och nej, jag har inget thigh gap - mina lår breder ut sig som en trött Sara på en säng klockan elva på kvällen varje gång jag sätter mig ner. Lår gap, vad är förresten det för ord?
Jag och Jojjo klippte Carros hår och det blev jätte fint! Har alltid varit rädd för att råka klippa av en halvmeter hår då jag ens varit i närheten en hästsvans med en sax, men det gick bra haha.
Julen har kommit och gått som vanligt också. Utan julfeelis måste dock tilläggas. Sämsta julen sen jag fick veta att tomten inte finns.
 
Ser inte mitt hår himla långt ut?! Åh besvikelsen då jag snart ska klippa av det.
 
 
Har listat ut hur pappas kaloriräknarklocka fungerar! Har ingen aning om vad den kallas med kul att se på är den iallafall.
 
 
Min absoluta favoritjulklapp var swoosh toppen och sportbhn, kom dock inte som en överraskning eftersom jag var med och köpte dem hehe..

Finaste julklapparna

 

:')

Untitled

Fredag

 
Kom hem från träningarna för en stund sedan och har just ätit en massa. Var in till stan med Emil på rea och köpte ett par jättefina blåa Halti byxor hihi. Måste väl visa julklapparna snart också. godnatt

Looks a lot like christmas

 
 
Godmorgon! skoja
Har just tryckt i mig en pyttipanna gjord på resterna av gårdagens mat. Har inga andra planer för dagen än att eventuellt träna och gå i duschen haha. Imorgon är det dock tid för mellandagsrea och högst upp på inköpslistan är ettpar utebyxor, gärna blåa. På fredag är det fotbollsträning, eller som vår tränare uttryckte det, 'kinkunpolttajaiset'. Ska dessutom börja använda mig av min nya kokbok från viktväktarna (fick den av mamma, tror ni det finns en underförstådd mening i den gåvan?) men inte förens jag ätit upp all julmat hihi.

Keep calm and I christmas harder than you

 
Sitter i Lisas rum efter att ha tillbringat nästan en halvtimme med att locka hennes hemska hår. Så bestämmer hon sig för att det är fult så nu står hon och plattar det (!). Ett under att den flickans hår inte trillat av huvudet så som hon behandlar det. Har själv varken plattat eller lockat håret på sjukt länge och har långt mera slitet hår än henne. Ligicz.
Hursomhelst är det snart dags för det årliga obligatoriska kyrkbesöket i Vasa. Ser verkligen fram emot kvällen som ska tillbringas med släkten hemma hos oss. Ingen jultomte iår tyvärr i brist på yngre släktingar :( Annars finns det väl inget att klaga på. God jul!

Sleep, eat, lift

Slike vremenske crte - Female Fitness Motivation | via Facebook

Som nitroglycerin

 
Saknar verkligen hösten med alla fina färger just nu. Älskar verkligen vintern, men det är snön jag tycker om och med två dagar kvar till julafton känns det en aning surt med slasket och plusgraderna.
Hur som helst så har jag tillbringat de två senaste dagarna i goda vänners lag. Har också lyckats bli lindrigt förkyld, skönt att bara ligga hemma och lyssna på Movits!. Ikväll blir det förhoppningsvis målvaktsträningar i botniahallen, tills dess ska det bara slappas och mysas. adjö
 

Julstämning

 
Hade faktiskt ingen lust alls att fara till kyrkan imorgon från skolan. Efter en stund ville jag inte ens komma på skolans julfest och så har jag tillbringat kvällen i soffan och surat med en HP bok i famnen. Fick ju tillbaka mitt logiska tänkande och kom fram till att man inte kan skippa julfesten så tog på mig morgondagens outfit och fick tillbaka lite julfeelis haha. Slutar nog med julfest imorgon iallafall.
Slutade skolan klockan ett idag och åkte med bussen till stan. Fick stå i en fullproppad gång och märkte för första gången att jag kan skatta mig lycklig som bor femhundra meter från skolan.
 

Motivationen i botten

Bjuder på en kattbild i brist på annat.
 
Har verkligen noll lust att blogga, känns konstigt eftersom jag var så taggad på att sköta det för någon månad sedan haha! Hursomhelst har jag skrivit en massa prov och förhör, umgåtts med vänner och dessutom har ju fotbollen börjat igen! Är sjuukt taggad iår, var in till stan och köpte ett par målvaktsshorts. Är fortfarande är helt mörbultad från förra träningen så tyckte det var dags att investera i något sådant. Kan lägga upp en bild senare om någon är intresserad men de är inget att se haha.