Billie Joe Armstrong for president.

563845_10151430538859900_1918364397_n_largeTumblr_lalvy8kqe91qdwyn5o1_500_largeTumblr_la5gdpysaa1qafapqo1_500_largeTumblr_lsnjjcijbj1r271s2o1_500_largeTumblr_mk66fkiorg1rk9cf7o1_500_largeTumblr_ln7etk2uwp1qhj0ljo1_500_largeTumblr_mardf042bc1r0lzi3o1_500_largeTumblr_m3zo5ugyhq1rv2tzto1_500_largeHcjgvkbhjknlmo_5065cb8fe087c322c94414f6_largeTumblr_lvfb036oxa1qhh5fto1_500_large

vill ha sommar nu >:(


Utkast: Mar. 26, 2013


the tale of the three brothers <3

Måste tyvärr erkänna att jag inte sett horrokrux-filmerna ännu.. skäms då jag har läst varenda bok över 10 gånger var och sett alla andra filmerna på premiären....
 
Har inte haft nåt intressant att blogga om, förutom att jag fortfarande försöker höja konditionen från bottnen jag har trillat ner till nu haha. Har upptäckt tjusningen med medicinbollarna och imorgon blir det första fotisträningen på nästan ett år för mig hihi :) Ska bli spännande att träna med damerna (läs; är livrädd) som jag inte vet namnet på någon av. 

When you were close to lose it all

 
 
åh fyfan vad jag älskar Nomy ♥
far till Helsingby ikväll.

Beauty of the beast

 
Fammo ville jag skulle rita nåt åt henne, och blev nog glad hoppas jag då jag gav denhär åt henne :)
For hem mitt i dagen igår, visade sig att jag hade 38 graders feber endå fast det inte kändes så haha.. så är troligen hemma bara idag ennu, hatar verkligen att sitta hemma! Så ska väl öva lite på tyskaprovet de andra kommer ha idag och fixa med lite grejer. Känner mig ganska lätt om hjärtat fastän jag knappt kan svälja haha. jaja ha en bra dag :)

holy horseshit batman

hahahah ååå McGonagall ♥♥♥ texten passar bra på henne haha
 

På fredagen for vi till Michi långt borta i Helsingby med några andra de va roolit. På lördag minns int ja va ja gjort oki och söndagen spenderades med mamma och mommo, mysigt på Marco Polo och i mommos lägenhet på sjunde våningen inne i stan. Idag har varit en helt okej dag, fortsätter nu på 'helt okej-linjen' genom att fara till Solf elo Sundom elo vann öjberge nu e (XDX) för att åka med knattarna för nästsista gången. hejdo
 

Collage på senaste dagarna


 

Arvtagaren eller Själavalvet

 
Känner mig så jävla fräsch och duktig osvosv. Håller på med sista boken av Eragon medans jag försöker trycka i mig ett paket med russin haha. Sedan har jag ju slutat använda allt smink utom mascara, känns superskönt! Bra att vänja sig inför sommaren också lol. Nu ska jag försöka ta mig till skolan genom vinterlandskapet, fyfan vad limin man kan va då.

Söndag

 
Emil, Svedin å Wille kom hit en stund på dan och sen for jag med mami till butiken och köpte litet gott :3 nu ska ja ta det så lugnt jag kan (för överlag är jag ganska hyperaktiv nu haha). hejdo

soliga lördag

en bild på en bild jag aldrig kommer få färdig haha snyft :'(
 
Har sovit superdåligt inatt men när Emil flög sin kos idag på morgonen for jag endå ut och springa, zumbade och tränade ben och magmuskler. jobbigt haha jaa.. annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, troligen ta det lugnt och mysa lite för mig själv då jag är home alone.
Väntar annars fortfarande på svar från folkhälsan ahah usch hoppas verkligen att jag får dethär jobbet, annars kanske jag tvingas jobba på samma ställe som förra året, vilket jag verkligen inte ser fram emot.

busig dag

 
Har tillbringat dagen i Lapua med busiga flickor och pojkar. haha jaha mot kvällen kom alla de busiga flickorna och pojkarna till mig och såg på skräckfilm (läs; satt och kommenterade och vort stressa tå mänskona i filmen va dom i hovo XD) och åt exotiska godisar som chilinötter. okej nu ska jag å Emil gå och sova natinati

har aldrig varit bra på att rita eld


Gråt inga tårar

 
 
Fick prova olika frukter på husli idag, tror jaska börja äta mango och ananas på heltid efter det! Alla andra sk. exotiska frukter var ju bara äckliga XD Idag for det många små mänskor till Ruka och jag var inte en av dem, som tur. Nog för att Ruka är att föredra framför Lapua dit vi ska imorgon.. 
Känner mig riktigt nöjd och fräsch efter 45 min zumba cardio, femton min styrka och dusch. Har dessutom hittat gamla låtar av 3OH!3 som jag lyssnade på hela tiden förr, å vad kul :3 Idag ska jag göra ingenting, kansse packa lite till imorgon om jag orkar haha.. Vill helst av allt gå ut i det superfina vädret men orkar inte >:( haha hejdå

And now I've found, you'll never get enough from me so baby Imma set you free, Imma set you free

'
'
 
 
 

Let the good times roll

 
Nog för att jag älskar snö och minusgrader, men fyfan vad jag längtar till sommaren. Kommer med stor marginal bli bästa sommaren någonsin med moppekort, fina vänner och pengar i fickan. Kommer ju dessutom att lagligt få köra våran buster magnum med 200hästar, awyeah kan jag bara säga.

Norrsken

Orkar inte börja plocka med nå bilder nujust, är helt slut haha. Kan berätta att idag har jag stått i backen och sett på då Robin åkt sina två tävlingsåk, varit till butiken, gjort inget, varit till butiken igen, sett på TV osv osv. En riktigt slö dag. Ja så förfrös jag tårna också, mysigt!! Igår var jag inte heller i backen, utan mot kvällen gick jag, Emil, Robin, Lisa och resten av gänget till golfbackarna och åkte pulka nerför pisterna XDX å fy vad hårt det gick. Fick också se ett riktigt blygt norrsken som inte ville vara med på bild fastän det lyste upp hela Levi.. men det var vackert!
Imorgon far jag, Emil och mami hem med tåg från Rovaniemi, jippii usch hatar att åka tåg. Hoppas ni haft ett bra sportlov!