Sponsrad video - Schwarzkopf Gliss

 
 
Tänkte tipsa om en hårprodukt som jag hört väldigt mycket om! Schwarzkopf Gliss är ett hårserum som man kan använda antingen i vått hår, handdukstorkat hår eller i torrt hår. Det ska göra håret glansigt och fint, och särskilt nu om vintern är det en bra sak att ha i väskan. Torr luft, yllemössor och dåligt med vitaminer är några orsaker till att håret på vintern blir glanslöst och torrt. Särskilt för mig som redan har torrt hår passar den här produkten perfekt! Till samma serie hör också schampo, balsam och hårinpackning. 
Jag märker själv att mitt hår blir väldigt livlöst och torrt nu på hösten, och när jag dessutom gillar att färga det och använda hästsvans och metallspännen så blir det ju bara ännu värre. Silkeslent hår är väl varje kvinnas dröm och här är lösningen. Se videon och bestäm själv, jag tänker iallafall söka upp oljan i butikshyllan. ;)
 
Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentarer

SV: Jaa!
Hmm, det kan ta upp till 15-20 dagar, iallafall gjorde det de för mig ^^
Men jag tycker iallafall det är helt värt väntan, för kläderna är så sjukt snygga, och billiga dessutom! Frakten kostar ingenting heller :)
Eller ja, man får välja om man vill betala eller inte :D

Svar: jaha precis..! okej ^^
Sara Boström

Hur blev du sponsrad? :)

Svar: bloggerfy.com - kika in där ^^
Sara Boström

Bra tips! :D

Svar: tack ^^
Sara Boström

Ska definitivt titta, tack!! :D

Svar: ingen orsak! ^^
Sara Boström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: