Vardagsbilder

Försöker hitta rätt linje igen efter flera veckor av skräpmat och lathet. Lyckades dock dra på mig en riktig förkylning förra veckan som fortfarande inte gett med sig. Var hemma halva skolveckan med feber och är fortfarande förkyld, men var trots det till gymmet idag med Emil.
Hursomhelst så illustrerar den övre bilden mitt halvhjärtade försök till detox vatten. Använde samma sak i skolan idag och skar upp två skivor citron som jag tillsammans med vatten drack ur min fina rosa shaker resten av dagen. Kunde tillochmed tömma ur ljummet vatten, fylla på med kallt och citronen gav fortfarande smak! Mycket smartare och nyttigare alternativ till svindyra vatten med all världens smaker och hälsosamma fördelar.
Andra bilden visar mitt kvällsmål; gurka, morot och tzatziki dipp. Supergott!

En sjuk kvinnas bekännelser

 
Idag kan vi bara säga att jag är frisk och inte diskutera mera så jag får gå ut och gå. Efter tre långa dagar inomhus börjar jag bli ordentligt rastlös och inte blev det ju bättre av att vädret varit absolut fantastiskt utanför vardagsrums fönstret då jag sett på serie efter serie på dreamfilm. Då jag tröttnat på en gick jag till en annan och tillslut fann jag mig själv dreglandes över Family Guy, då jag startade med Game of Thrones... 
Angående GoT så har jag läst alla böcker (that's right). Så det lönar sig att hålla sig väl med mig, annars berättar jag vem som dör och när. Slutet sög så väntar bara på sista säsongen, ska bli kul att se om slutet på serien är lika dålig.

Dethär beskriver mig så bra
Trött torsdag

 
 
Sitter i soffan med stegring för andra dagen i rad, skönt att jag inte har feber längre. Håller på och skriver en essä till hälsokunskap och det går inte bra kan jag berätta. Vill bara ut och göra någonting, det är så himla fint väder idag (igen, såklart då jag är sjuk :ppPPpppPPppp) Har läst slut min Harry potter bok, eftersom jag läst allihop minst ett dussin gånger var bestämde jag mig för att köpa dem och läsa på engelska också. Har lärt mig massor av nya ord då jag nästan kan de svenska utantill, så kan jag lista ut ordens betydelse från sammanhanget haha. Knäppt jagvet.