Dagens😝

NegativitetsutslÀpp

 
Usch. Är jĂ€tteförkyld, och med tvĂ„ dagar i backen bakom mig har jag dessutom super ont i BÅDA knĂ€na, jag kan inte trĂ€na och hur jag ska klara mig i Åre har jag inte rĂ€knat ut Ă€nnu. MĂ€rker nĂ€stan direkt att jag blir pĂ„ mycket sĂ€mre humör dĂ„ jag inte trĂ€nar, dessutom Ă€ter jag mĂ„nga gĂ„nger sĂ€mre. SĂ„ har lĂ€xorna börjat hopa sig ocksĂ„, plus en massa andra jobbiga saker. Vill bara kura ihop mig under tĂ€cket och gömma mig. Orkar inte.
 
 
 

GÄr pÄ batteri

 
Förr hatade jag verkligen att springa. GÄr helt enkelt inte att beskriva det bÀttre Àn att jag faktiskt var tvungen att slÀpa mig upp ur sÀngen för ett halvÄr sedan halv sju pÄ morgonen, dÄ jag fortfarande hade ork. Det vÀrsta tror jag var att det gick sÄ himla lÄngsamt dÄ jag inte hade nÄgon kondition alls efter allt jobbande och knÀopereras. Men efter att fotistrÀningarna börjat fick jag en rejÀl konditionshöjare, men mÀrkte det dock först dÄ vi började ha springtrÀningar med laget. Nu Àr det den trÀningen jag ser mest fram emot pÄ hela veckan, tro det eller ej haha!

woop woopÄr sĂ„ otroligt uppspelt. Se efter vad som trillade ner i postlĂ„dan idag!! wii sĂ„Ă„Ă„ fina! Kanske inte vĂ€rldens bĂ€sta kvalite, och en par cm för korta men annars superfina. Haha kan inte lugna ner mig över huvudtaget..
IgĂ„r stod jag fem timmar pĂ„ skidor pĂ„ lilla Öjberget, hade en trĂ€narskolning som fortsĂ€tter idag. Kan inte sĂ€ga att jag inte hade ont i knĂ€t efterĂ„t haha. Men det var intressant.

Dagens

 

#ilovehollywoodse

 
Jag har ju inte visat upp mina urfina inköp Ă€nnu!!! Ett par springtights, understĂ€llsbyxor, en fin blĂ„ ryggsĂ€ck och ett gulligt bĂ€lte. SĂ„ himla nöjd fastĂ€n det tog en stund för sakerna att komma haha. Började nĂ€stan fĂ„ lite panik över att de inte skulle hinna fram före Åre resan, men det gjorde de ju sĂ„klart. PĂ„ tal om panik sĂ„ börjar det brinna i knutarna i frĂ„ga om vilka skidor jag ska ha med till Sverige. Har ju Ă€nnu inte inkasserat nĂ„gra nya men mĂ„ste ju dessutom fĂ„ sĂ„lt mina gamla twintips. Om nĂ„gon sĂ€ljer ettpar twinare i acceptabelt skick och mellan 155 och 165cm lĂ„nga sÄ kontakta mig.
 

Lord Disick

image

Feed mee

 
Jag Àr förkyld. Jag har match ikvÀll.
 
 
 

Hej frÄn KGSkolan ser skinande ren ut efter vÄrat tvÄngsstÀdas igÄr och vi Àr glada för att vi har klarat av vÄran muntliga presentation. Idag Àr det alla hjÀrtans dag och jag har fÄtt ett ur gulligt kort och choklad av golle Emil hihi. Har dÀremot bara sovit ynka Ätta timmar inatt eftersom jag och Lisa hade en lÄng pratstund igÄr (mÀkta stolt över henne mÄste jag sÀga, YOU GO GIRL) och har haft sÄ ont i benet sÄÄ.

Godmorgon

 
Hade match igÄr mot United, de spelade fult som vanligt och jag fick min beskÀrda del av stÀmplingar och skrÄmor med hem. Men det var riktigt kul endÄ. Idag har jag för det första veckans sÀmsta skoldag med 90 minuter geografi, men efter skolan blir det knatteslalom. 

gonatt

 

Goder afton

 
Har haft sÄ ont i magen hela veckan att de tre prov jag skrivit inte blivit varken ordentligt övade pÄ eller ordentligt skrivna. Som grÀdde pÄ moset har jag inte trÀnar nÄgonting överhuvudtaget och har sÄ otroligt dÄligt samvete över det. NÀsta vecka ska jag dock skÀrpa mig, inte minst för att jag inte kan ta fysikprovet pÄ talang haha..
 
 
 

Mitt hÄr

 
 
Tror att jag ska bli ljusbrun i hÄret snart igen.

One two fuck you

 
Idag har jag legat pÄ soffan, bestÀllt hem tre par leggings, en vÀska och ett bÀlte, sett pÄ slalom, Àtit vid Vallonia, trÀffat Emil och haft Ängest över morgondagens filosofiprov. KÀnns riktigt bra att jag inte sminkat mig idag heller, sÄÄ skönt att inte behöva gnugga bort det pÄ kvÀllen hehe. Nu Àr det dags att svÀnga pÄ dygnet igen och gÄ och lÀgga sig. nati

:))))))))))

Bitch, I will eat you!

Lördag


Adidas Originals Ac Bp Classic - Bluebird Wht
 
HÄller tummarna för att jag ska fÄ klicka hem denhÀr skönheten bland annat ikvÀll hihi. Har funderat pÄ en ryggsÀck som skolvÀska lÀÀnge istÀllet för den asjobbiga 'marttaslungon' ja anvÀnder just nu. Blir sned i hela kroppen.
IgĂ„r kom det brev frĂ„n kyrkans ungdom om Åre resan wiii ska bli sĂ„ himla kul!! Runt tjugo dagar kvar nu och jag har fortfarande varken skidor eller monor, men det ska Ă„tgĂ€rdas inom snar framtid. NĂ€sta vecka börjar ju dessutom knatteslalomen igen, hoppas det blir lika roligt som förra Ă„ret!