Dagens

 
HAHA kan seriöst inte sluta skratta åt sånahär bilder, älskar allt som gör narr av ideer som 'justgirlythings' och allt mainstream.
 

Normal is boring as f

 

Som jag springer, brinner inne eller drunknar vilket som

Nytvättad och söt
 
Emil sov här inatt och for till gymmet för en stund sedan. Själv ska jag börja söka sommarjobb och sånt, det börjar vara dags för sådant. Hoppas jag får jobb lite närmare hemma iår så jag får spela fotboll, blev ju inte så mycket sådant förra året. Hursomhelst så har jag målketräning ikväll också, min höft har inte återhämtat sig från fredagen ennu men det ska nog gå bra endå! Var annars till botniahallen och sprang runt banorna en stund, att jogga där ute kommer inte ens på fråga med -20 härliga grader utanför fönstret. Var nästan lika plågsamt att cykla dit som det skulle varit att springa, ska gräva fram cykeln ikväll också. suck
 

Dagens inspiration

Untitled

Godmorgon världen

 
Föräldrar och lillasyster har åkt mot Kuopio och Tahko för en liten stund sedan och jag är ensam hemma med katten. Taggar till gymmet just nu och det är trettio minuter tills bussen går. Är jätteirriterad på mig själv eftersom jag fortfarande inte har kommit mig för att ringa efter en servicetid till moppen. Om någonting kan gå fel, så går det fel som Murphy skulle ha sagt. 

Trött och slöTillbringade hela gårdagen framför dator och vampire diaries och fortsätter på den linjen idag. Är fortfarande förkyld så ska vila upp mig en stund till hehe.

TröttisWilliam spelar corona.

Kom hem till mej närmare femtiden med Emil idag morgon och somnade runt sex. Har sovit knappa sex timmar inatt så är dödstrött men sitter endå vid lokalen nu. Firade nyår lite i Böle, lite i Jungsund och lite i Karperö, hade en jättekul kväll iallafall!