Godmorgon världen

 
 
Började denhär onsdagen med att stressa runt i huset klockan sju imorse innan jag insåg att jag har hål från nio till tjugo över tio. Försökte somna om men det slutade med att jag låg i sängen i nästan en timme och bläddrade igenom telefonen haha.. 
Vi skulle ha haft match igår men den blev inställd, är jäkla arg för var så attans taggad på att spela but oh well. Blir träning idag istället.

Uppdaterar läget

 
 
Har skrivit en läsförståelse och ett hälso prov idag, det första provet har jag ingen aning om jag fick någon rätsida på, det andra gick helt okej! Kom hem tvåtiden och efter en stund kom Emil hit också, vi har ätit och gjort läxor men inte så mycket annat eftersom jag (som vanligt) trodde att springträningarna börjar klockan fem. Då jag kom till Botniahallen var det ingen där förstås pga att träningarna börjar klockan sex. Såklart.
Har allvarliga problem med både fysik och kemi läxorna så tänker inte tillbringa halvtimmen före träningen med sådan huvudbry. Nästa vecka börjar matcherna påriktigt med en tripp till Alavus på måndag och en hemmamatch på tisdag, jee. 
 

Och nu är jag trött då jag skriver rubrikNu har jag legat i sängen och läst instagram och bloggar nästan fyrtio minuter efter att jag deklarerade att jag ska gå och sova tidigt idag och sa gonatt åt mamma och pappa. Älskar hur snabbt tiden går då man ligger i sängen och tappar telefonen i ansiktet. Dock gick tiden inte lika fort då jag läste på prov tidigare ikväll, faktiskt så tror jag att jag tog mig igenom en sida på närmare femton minuter och då tyckte jag ändå att det gick långsamt. Konstigt hur jag kan läsa en 600 sidors HP bok på en dag men inte ta mig igenom geografiboken i samma tidsintervall. Började läsa i bilen påväg hem från villan, somnade, stirrade ut genom fönstret, åt ett äpple och läste. Fortsatte här hemma och är inte igenom den ännu och prov imorgon. Det skulle sitta bra med den där talangen som alla pratar om nu.

Hurttig idag

Har sovit ovanligt länge idag förHu att vara jag, till klockan 9 tillockmed! Har ätit ett förbjudet morgonmål imorse som jag ångrade efteråt men kompenserade med en skogslenkki hihi. Så himla vackert väder här, om det bar inte blåste så skulle jag kunna sola litet också. Nu ska jag cykla iväg till badhuset och se hur det går att simma. Om inte annat sitter jag väl en stund i bubbelpoolen ^^


Sky is blue water is warm

 
Halv elva tiden igår kväll kom vi fram till villan, jee. Har vaknat, varit ner till hamnen, jobbat och städat. Nu är det dags för en kort länk och dusch, sedan ska jag hoppas att Alexandra fortfarande sover så jag får cykla dit och väcka henne haha XD Underbart väder här, kepsen kommer väl till pass. Hittade annars New eras hemsida och funderar på att införskaffa en till lippis, kanske en neongul hihi. Skulle vara härlig omväxling mot alla dessa blåa och röda kepsar som finns överallt.
 

Hejsan världen

 
Har klagat och klagat på att Emil och jag inte har en enda ordentlig och fin bild på oss, men så när jag går igenom Lisas kamera så hittar jag denna. Vet dock inte hur fin den är på en skala 1-10 men bättre än inget iallafall!
Igår var det valborgsmässoafton, och vi har bara tagit det lugnt i källaren och sett på Escape Plan. Passade mig perfekt eftersom jag har varit så himla trött hela veckan. Idag blir det väl högst troligt majtorg och läxläsning, och imorgon åker vi till villan.