GodmorgonHar börjat morgonen med lätt läxläsning och nu ska jag börja läsa på onsdagens prov (ute i tid som vanligt lol). 
Igår var jag in till stan med mamma och tittade på träningskläder åt mej, men jag har antingen för breda axlar eller så är tröjorna för smala för ingenting passade och jag blir så ledsen. Väntar på att hon ska komma hem för vill beställa en paljettklänning idag. Testade en på h&m, men fast det var största storleken jag hittade så var den så kort att man såg det mesta. Fattar inte. Hatar att vara lång.

Torsdag

 
Idag har jag skrivit ett kemi-prov som gick helt okej faktiskt. Måste tillägga att jag satt en timme och femton minuter med pappret framför mig, längsta någonsin hehe. På gy åkte vi till WSC på bodycombat, det var SÅ tungt och SÅ sveittot och SÅ roligt! Synd att mitt gym inte har några liknande pass (med så lite som 20 euro (??) i månaden så kanske man inte ska vänta sig någonting annat heller hehe). Jag, Matilda och Lina for lite tidigare från passet tillbaka till skolan och spela volleyboll. Altså jag måste erkänna att då de frågade om jag ville vara med i laget så var jag extremt skeptisk, men nu ser jag mer framemot torsdagarna och volley än fredagarna (nästan).
Sedan har jag dessutom varit på fotbollsavslutning och nu är jag helt slut. gonatt

Dagsrapport

^Halloween för några år sedan.
 
Idag har jag skrivit ett matteprov som gick förvånansvärt bra. Kan sannolikheter nu så kan med ganska bra säkerhet räkna ut att sannolikheten för att kemi provet på torsdag kommer gå bra är liten. Nu ska jag gå och sova och stiga upp sex imorgon för morgonlenkki! gonatt ♥