Veckoresume

Medans jag inte bloggat så har jag istället hunnit medverka i två förlustmatcher i Rovaniemi och Haukipudas med laget. Var dock en riktigt rolig resa och hann dessutom ta en liten avstickare till Haparanda (där jag bunkrade upp med en massa celsius som den mainstreama fjortis jag är). Jag har också hunnit bevittna en förlust match i ishallen, dock var det inte fotboll denhär gången (obviously). Vidare så har jag tagit fram penna och papper för första gången på länge och resultatet ser ni här ovan. Så har jag lyckats med ett antal selfies och så fick jag ju äntligen hem min nya jacka :3 
Imorgon är det fredag, och det jag mest ser fram emot är att få se första periodens betyg, ska bli extremt spännande att se om jag fick ihopskrapat tian som jag satsat på denhär perioden. Klart att det är kul att få bra i proven, men största orsaken till att det är spännande nu är för att jag köpte ju en ny telefon för några veckor sedan (s3) och pappa lovade att han ska betala halva om jag får en tia!!!!!!!! Sa jag redan att det är spännande? Spännande.

Maybe


Helg

 
I fredas fick jag ut ett matteprov som jag för en gångs skull hade trott att gick bra, men med provet i hand så borde jag nog ändå ha läst lite extra. Efter skolan for jag på träning och efter det och bowla med några andra. Har sparat mina naglar nu en par veckor så jag ska kunna fila och lacka dem riktigt fint och de var i farozonen igår, men lyckades med konststycket att inte bryta en enda nagel i en bowlinghall. *applåder*
Idag har jag varit till stan med Emil och försökt uppdatera hans garderob, men jag hittade ju förstås världens finaste jacka på samma gång haha. Såklart fanns den inte i min storlek, vilket fina kläder aldrig gör, så åkte hem tomhänt med tårar i ögonen (nu överdrev jag, såg ni?). Så när jag kom hem har jag sökt igenom all världens möjliga och omöjliga klädsidor och gissa vad? Jag hitta CHAN. I XL dessutom ♥ Och nej, jag ryms faktiskt inte i någonting mindre än xl eftersom mina axlar är dubbelt så breda som mina höfter (där överdrev jag igen) och mina höfter är redan ganska så breda. Är hursomhelst glad och snart ska det komma folk hit och se på film.

Sonkkoga


Dagens schema


 plus med att inte ha bloggat på en tid är att man kan använda gamla bilder hehe
 

Efter skolan tillbringade jag en extra timme i matteklassrummet och fortsatte öva till matteprovet med några andra. Känns för en gångs skull som att jag har koll på dethär!! ^^ Nu har jag ätit och läst resten av läxorna, så nu tänker jag åka till gymmet. Motivationen är på topp nu igen då jag har mål och en deadline att se fram emot hihi, taggad till tusen! Har fortfarande träningsvärk efter söndagens legday.

Måndags inspiration


guacamole

 
 
Har fått en ny dator igår, så tyckte jag kunde testa den lite genom att slänga in ett inlägg haha. Har nästan funderat på att örja blogga igen (som att nån ens skulle läsa den här bloggen längre) men har så mycket att göra på skolfronten att det nog inte blir till någonting. Ingenting speciellt har hänt medan min logg torkat fast i cyberrymden kan jag ju konstatera, så ni har inte missat något! Kan ju försöka uppdatera ibland om det händer nåt, lol.