A good day to train legs

 
Har gått med håret i hästsvans hela veckan, men imorse hade jag så fina lockar så det kändes slösaktigt att inte låta det hänga fritt idag. Hade abstinensbesvär från hästsvansen de första timmarna, men sedan gick det okej. Kände mig lite instängd i mitt eget hår. Var ändå skönt att få komma hem och lägga upp det tillbaka haha!
Efter skolan åkte jag, Emil, Carro och Jojjo till stan där vi äntligen fick testa på smoothien och fryst yoghurt på YOLO. Har velat smaka ända sedan de öppnade, men vi har inte bara kommit oss för. Gudomligt gott var det också, måste jag väl tillägga! Hann också handla en del Celsius på fitnesstukku (surprise, surprise) och en ny pyjamas! Har ju sovit i gamla tshirts och trosor en stor del av livet, men nu har jag äntligen ett plagg gjort speciellt för att sova! Kan visa upp den i ett annat inlägg.
Kom just hem från gymmet, och det var booty-day på schemat idag. (Får jag bara konstatera att om jag inte har träningsvärk imorgon så blir jag besviken.) Har ätit, ska duscha och sedan blir det antingen myskväll i min nya pyjamas (ja, den är ny) (insidejoke) eller fest. Får se vad jag känner för. Hörs imorgon!
 

Kommentarer

så himla fint hår du har!
svar: åh tack så jättemycket :D
kramis

Svar: ooi tack så himla mycket! ^^ kram!
Sara Boström

Så fin du är!!

Svar: tackar! :)
Sara Boström

Vad fin!

Svar: tack så mycket! :)
Sara Boström

Haha, när man är van att ha uppsatt blir det jobbigt att släppa ut det! men ditt hår är jäääättefint :) <3

Svar: haha jaa så sant! tack så mycket vännen! ^^
Sara Boström

Fin du är :)

Jättefint hår! Känner ofta som du, har nästan alltid mitt hår uppsatt bara för att det är så mycket skönare haha. :)

Svar: tackar! ja haha, visst är det! :)
Sara Boström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: