Januari i Finland

Och här är den obligatoriska och tidlösa bilden på ett par Nike skor där snörena bildar ett hjärta. Bilder från dagens intervallpass.
 
Okej, först och främst måste jag bara stilla er oro och ge svar på frågan som jag vet att ni alla har; Var är Saras muffinmage?? Det är lugnt gott folk, har endast dragit upp tightsen över mina komplex.
Nästa ämne att ta itu med; var är snön? Den smälte bort på ett kick igår, och nu är det bara is, is, is kvar så långt som ögat når. Måste ta tillfället i akt och klaga över hur jäkla dåligt sandat trottoarerna var. Vågade inte cykla halva vägen till och från Botniahallen. Vad är vitsen att bo i denna pittoreska förort om de inte ens sandar, grusar eller saltar trottoarerna före klockan ett på dagen, frågar jag mig. 
Nu har jag klagat färdigt (även om mina klagomål var befogade, det var rätt ut sagt livsfarligt att gå utanför dörren idag) och kan meddela att jag sprang 4 km intervaller idag och gjorde diverse magövningar medan jag fick lyssna till vilda futsalsspelares utmanande vrålande. Nu har jag haft ont i magen en stund eftersom jag stressåt min portion av sallad och broiler (som vanligt). Snart kommer Emil och hämtar mig och så ska vi och handla metripizzor till någon närbelägen butik, ska ha dem till Emils 18-års fest ikväll! Kan försöka komma ihåg att ta med mig kameran så kan jag visa bilder senare, men lovar ingenting.

Kommentarer

Fina bilder!

Svar: tack så mycket, snällt av dig! ^^
Sara Boström

åh vilka snygga skor!

Sv: Tack så mycket :)

Svar: tack så mycket, kul att du tycker det :)
Sara Boström

Haha alltså det är såååå halt ute! Inte okej :(

Svar: nej verkligen inte! hoppas bara att det blir bättre..
Sara Boström

Vad vill du har för hundras?

Svar: En akita, husky eller shiba är ju drömmen, men en golden retriever eller finsk spets kanske är närmare verkligheten :)
Sara Boström

Jag kan rekommendera Eurasier, om du inte känner till den rasen?

Svar: wow, visste int ens att den fanns! ser lite ut som en keeshound ^^
Sara Boström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: