Mitt "träningsschema"

 
Haha, måste tydligen ta och börja detta inlägg med en ursäkt för extremt tråkiga och fult redigerade foton. Tänker skylla på en dålig gratis redigerare som jag använder online, eftersom det på datorn inte verkar fungera. Har nån något tips på ett bra redigeringsprogram? Gratis? Pls kommentera nedan.
Som bilderna antyder har jag varit en sväng till gymmet och tränat armar, med outfiten on point (tycker jag iallafall). Måste förklara, att när jag säger att jag tränar armar, så menar jag också lite rygg, bröst och axlar. Har inte tid att träna en massa separata områden på kroppen, så kör lite ditåt. Har fotboll tre gånger i veckan, volleyboll en gång, intervaller en dag och skola vareviga vardag. Så där emellan ska gymmet klämmas in. Så har tre olika "pass" som jag försöker hålla mig till; armar (+bröst, axlar och lite rygg ibland), ben, och mage + rygg + cardio. Har väl inte glömt nån kroppsdel nu va?

Kommentarer

Photoscape! :)

Svar: tack för tipset, ska testa! :)
Sara Boström

GIMP är ett bra och gratis redigeringsprogram om du vill ha någonting som är mer som photoshop. När man väl lärt sig grunderna är det väldigt enkelt (:

Svar: har redan GIMP, men använder det mest till att rita med.. har aldrig ens kommit på tanken att redigera bilder där! tackar för tipset! :)
Sara Boström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: